1 bögre liszt
1 bögre cukor
1 csomag vaníliás cukor
1 csomag sütőpor
2 db tojás
1 nagy doboz tejföl
0,5 dl tej
3 ek keserű kakaópor
Az egészet összekeverjük, majd addig sütjük, míg a közepe ragadós lesz. Kihűlés utáán szeleteljük.
Sütőpapír használata előnyös :)
A töltelékhez a gesztenyepürét a rummal és a tejszínnel nagyjából sima krémmé keverjük, végül a mazsolával ízesítjük. A tésztát 3 mm vastagra nyújtjuk, kb. 8 cm oldalhosszúságú n...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesMehl, Mandeln, Zucker, Zimt, Nelken und Salz in einer Schüssel mischen. Ei und Butter in Flöckchen daraufgeben. Mit den Händen schnell zu einem glatten Mürbeteig verkneten. Teig zu...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA háztartási kekszet apróra törjük és a vajjal, tejszínhabbal, dióval és cukorral együtt egy tálba tesszük, robotgéppel összedolgozzuk. Lekapcsolható oldalú sütőformába nyomkodjuk....
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA hozzávalókból piskótatésztát készítünk, közepes méretű tepsibe öntjük és 180 fokon megsütjük. A krémhez a pudingot a tejben megfőzzük, majd kihűtjük. A Rama margarint/vajat a cuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű