55 g Szafi Fitt nyújtható liszt (édes nyújtható lisztkeverék ITT!)
10 g kakaó (kakaópor ITT!)
30 g víz
17 g kókuszolaj (kókuszolaj ITT!)
30 g cocomas (cocomas ITT!)
1 csipet só (himalaya só ITT!)
Töltelék:
2-3 kanál cocomas-ban 1 evőkanál xilitet (xilit ITT!) oldottam fel, majd késhegynyi vanília port tettem bele és tápióka keményítővel (tápióka keményítő ITT!) sűrítettem krémes állagúvá.
A hozzávalókat összegyúrtam, megformáztam, majd 180 fokon 16 percig sütöttem.
Ez a mennyiség 10-12 db-ra lett elég.
Egy tálba mérjük a liszteket, hozzáadjuk a cukrot a sót, majd belemorzsoljuk az élesztőt, beletesszük a zsírt (én fele zsírt fele margarint raktam bele) és alaposan elmorzsoljuk. M...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat egy nagy tálban egymás után összekeverjük. Vajjal kent, zsemlemorzsával szórt kapcsos formába vagy tepsibe öntjük. Kikeverjük a tetejére valókat, melyet egyenletes...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat a felsorolás sorrendjében a keverő tálba téve kikeverjük. Az így kapott masszát a kivajazott (lisztezni nem kell!), magas falú tepsibe öntjük. A tepsit néhányszor a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Egy nagyobb tálban rétegezzük a piskótát (kisebb darabokra tördelve), vagy a rumos tejbe mártott babapiskótát az elkészített pudingot és tetszés szerint gyümölcsöt, vegyesen, va...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz