55 g Szafi Fitt nyújtható liszt (édes nyújtható lisztkeverék ITT!)
10 g kakaó (kakaópor ITT!)
30 g víz
17 g kókuszolaj (kókuszolaj ITT!)
30 g cocomas (cocomas ITT!)
1 csipet só (himalaya só ITT!)
Töltelék:
2-3 kanál cocomas-ban 1 evőkanál xilitet (xilit ITT!) oldottam fel, majd késhegynyi vanília port tettem bele és tápióka keményítővel (tápióka keményítő ITT!) sűrítettem krémes állagúvá.
A hozzávalókat összegyúrtam, megformáztam, majd 180 fokon 16 percig sütöttem.
Ez a mennyiség 10-12 db-ra lett elég.
A tojássárgáját a cukorral és az olvasztott margarinnal, kakaóporral habosra kikeverem. A tojásfehérjét 3 evőkanál cukorral kemény habbá felverem. Az egészet összekeverem óvatosa...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet, a sütőport és a fűszereket összekeverjük egy tálban. Egy másik tálban habosra verjük a vajat a cukorral, majd hozzáadjuk a tojásokat, joghurtot és a vaníliás cukrot. 2 a...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesSárga réteg: 3 tojássárgáját, 5 evőkanál porcukorral, 1 csomag vaníliás cukorral habosra keverünk. 3 tojásfehérjét felverünk habnak. 1,5 dl vizet felmelegítünk és beleteszünk 1 c...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mogyorót tepsire tesszük és 170-180 fokra előmelegített sütőben addig pirítjuk (kb. 8-10 perc), amíg a héj jól megbarnul, a mogyorószemek pedig megpörkölődnek. Az így elkészült m...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes