bruttó 65 dkg körüli alma
15 dkg cukor
25 dkg liszt
1 cs. sütőpor
1 tojást
olaj a sütéshez
A reszelt almát a cukorral összekeverjük, majd a többi hozzávalóval jól kikeverjük és olajban megsütjük.
Ha kicsit hűlt, fahéjas porcukorban megforgatjuk
A tésztához a lisztet egy tálba mérjük és elkeverjük a sóval, szódabikarbónával, porcukorral és a kakaóval. Beleütjük a tojásokat és belecsorgatjuk a megolvasztott, de nem forró ma...
Elkészítési idő:A sütőt melegítsük elő 190 fokra, alul-felül sütésre. A krémsajtot keverjük össze a vajjal, majd a cukorral végül adjuk hozzá az összes többi hozzávalót is, majd egyneművé keverjü...
Elkészítési idő:A tésztát összegyúrjuk, 2/3 részét kinyújtjuk, tepsibe tesszük (42x33 cm), megszórjuk 5 dkg darált dióval. A magozott meggyet összekeverjük a cukorral, fahéjjal, vaníliás cukorral...
Elkészítési idő:A vajat a cukorral habosra keverjük, egyenként hozzáadjuk a tojásokat és robotgéppel összedolgozzuk. Hozzáadjuk a lisztet és a sütőport is, újra összedolgozzuk, majd felolvasszuk a...
Elkészítési idő: