• 50 dkg túró
• 30 dkg liszt
• 15 dkg cukor
• 15 dkg vaj
• 5 dl tej
• 4 csomag vaníliás cukor
• 2 tojás
• fél csomag sütőpor
A lisztet szórd egy tálba, és add hozzá a cukrot és a sütőport. A vajat felezd meg, és az egyik felével kend ki a tepsit.
Öntsd bele a lisztes keverék felét, a tetejére szórd rá a villával áttört túrót, illetve a három csomag vaníliás cukrot. Hintsd rá a lisztes egyveleg maradékát, és végül a vaj másik felét is morzsold rá.
A tojásokat a megmaradt vaníliás cukorral keverd habosra, vegyítsd össze a tejjel, és az egész masszát locsold a sütemény tetejére. A sütőt melegítsd elő 180 fokra, és addig süsd a túróst, amíg a teteje picit megpirul.
Az elesztot keves langyos tejjel es cukorral felfuttatom Egy talban beleszitalom a lisztet,hozzateszem a tojast,olajat,cukrot,a felfuttatott elesztot,sot,es a tejet lassan adagolv...
Elkészítési idő:A margarint kikeverjük a porcukorral,hozzáadjuk a tojást,vaníliás cukrot,tejfölt.Továbbá hozzáadjuk a lisztel elkevert sütőport. Könnyen nyújtható tésztát kell,hogy kapjunk. Ezt...
Elkészítési idő: 1 óraA vajjal, a liszttel és a forró tejjel fehér mártást készítünk, majd még forrón ízesítjük a porcukorral, a vaníliás cukorral, valamint a vanília aromával. Ha kihűlt apró kockákra v...
Elkészítési idő: