2 l tej
15 dkg cukor
2 csomag vaníliás cukor
1 cs vaníliás puding
8 db tojás
1 kávéskanál fahéj
A tojásokat kettéválasztom, a fehérjét egy csipet sóval felverem, a tejet közben a cukorral felforralom és a forrásban levő tejbe beleszaggatom a habot. Pár percet főzöm, majd megfordítom a habot. Szűrőbe szedem, a tojássárgát kikeverem egy kevés tejjel és a pudinggal, majd folyamatos keverés mellett a forró tejjel felöntöm. A habot a krém tetejére rakom, megszórom fahéjjal és behűtöm.
A hozzávalókat a csokoládé kivételével egy tálba tesszük és robotgéppel összedolgozzuk. Arra vigyázzunk, hogy a vaj ne legyen túl hideg, érdemes a tészta összeállítása előtt fél ór...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz összes anyagot összekevertem, muffin formába 180 fokon hőfokon tűpróbáig sütöttem. Krém: Pudingport tejjel, cukorral ,. van. cukorral sűrűre főztem, még forrón hozzáadtam a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKülön összekeverjük a száraz és a nedves összetevőket, majd a kettőt habverővel elegyítjük. Szilikonos zsírpapírral bélelt tepsibe öntjük a masszát és 190°C-on 45-50 perc alatt ké...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű2dl tejfölt,1 tasak vaníliás cukrot,1 tasak sütőport,3 egész tojást és 2 dl étolajat simára elkeverünk. 500g réteslap felét félretéve a tepsibe rétegezzük a lapokat az elkészített...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz