2 l tej
15 dkg cukor
2 csomag vaníliás cukor
1 cs vaníliás puding
8 db tojás
1 kávéskanál fahéj
A tojásokat kettéválasztom, a fehérjét egy csipet sóval felverem, a tejet közben a cukorral felforralom és a forrásban levő tejbe beleszaggatom a habot. Pár percet főzöm, majd megfordítom a habot. Szűrőbe szedem, a tojássárgát kikeverem egy kevés tejjel és a pudinggal, majd folyamatos keverés mellett a forró tejjel felöntöm. A habot a krém tetejére rakom, megszórom fahéjjal és behűtöm.
Lsd. a videót!
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA magozott cseresznyét 2 deka cukorral megszórjuk. A lisztet, sütőport, többi cukrot, citromhéjat, sót, fahéjat összekeverjük. A vajat és tojást hozzáöntve, robotgéppel morzsásra k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókból 2 lapot sütni. Tejszínt felverni hozzá a többi. Tetejére lehet csokimáz. 53 x 40 cm tepsi 180 fok 10 -20 perc
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű