20 dkg porcukor,
3 dkg vaj,
2 evőkanál lobogva forró víz,
tetszés szerint kakaó,
rum,
citromlé.
A hozzávalókat simára keverem, és máris kész a torták, sütemények bevonására alkalmas máz.
A lisztet a szobahőmérsékletű vajjal elmorzsoljuk. A tejfölt a tojássárgájával elkeverjük, és az egészet jól összegyúrjuk. 16 egyforma kis gombócra osztjuk. Jól lezárt nejlonzacskó...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűCsak össze kell keverni a hozzávalókat és kész is :)
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pudingot megfőzzük, majd félrerakjuk hűlni. Néha keverjük meg, hogy ne legyen hártyás a teteje. Az 5 tojássárgát, a 25 dkg cukrot és a vaníliás cukrot elkeverjük. Lassan hozzáadj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű