20 dkg porcukor,
3 dkg vaj,
2 evőkanál lobogva forró víz,
tetszés szerint kakaó,
rum,
citromlé.
A hozzávalókat simára keverem, és máris kész a torták, sütemények bevonására alkalmas máz.
A tojássárgákat a cukorral, olajjal, vízzel habosra keverjük, hozzáadjuk a sütőport, lisztet, végül a tojások kemény habját óvatosan belekeverjük. Egy tepsit alufóliával kibélelün...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA tésztához A tejet a cukorral meglangyosítjuk, és felfuttatjuk benne az élesztőt. A kétféle lisztet tálba szitáljuk, majd a többi hozzávalóval gyenge tésztát gyúrunk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAlmás habcsók Hozzávalók: 6 dl almalé 6 evőkanál narancslekvár 3 alma 2 tojás 2 evőkanál kristálycukor 2 evőkanál darált mandula Az almákat hám...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMorzsoljuk össze a vajat a liszttel. Keverjük hozzá a cukrot, a tojást, a citromhéjat és a sót. Gyúrjuk össze, formáljunk belőle golyót és pihentessük 30 percig a hűtőszekrényben...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű