- 6 tojás
- 50 g 1:4 édesítőszer
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- pici só
- cukormentes baracklekvár
◾️A tojásokat ketté választjuk.
◾️A fehérjét az édesítővel habbá verjük és hozzáadjuk a tojások sárgáját egyenként, majd a sót és a pudingporokat is.
◾️Egy sütőpapírral bélelt gáztepsire tesszük a tésztát és 180°-ra előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük (tűpróba).
◾️Miután kivettük a sütőből, hagyjuk teljesen kihűlni, de nem tekerjük fel.
◾️Végül megkenjük a lekvárral és most jöhet a tekerés is.
◾️Kicsit hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek és felszeleteljük.
Por édesítővel meghintve tálaljuk.
A hozzávalókat lisztet ,sót,cukrot olajat ,szódabikarbónát kefirt jól összekeverjük kézi mixerrel majd a végén a forró vizet hozzáadjuk a tésztánk ne legyen túl sűrű de híg se a pa...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA háztartási kekszet apróra törjük és a vajjal, tejszínhabbal, dióval és cukorral együtt egy tálba tesszük, robotgéppel összedolgozzuk. Lekapcsolható oldalú sütőformába nyomkodjuk....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tojásokat szétválasztottam. 2. A fehérjét a csipet sóval és fele cukorral kemény habbá vertem. 3. A sárgákat a többi cukorral és a sütőporral világosra kavartam. 4...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz