15 dkg darált háztartási keksz
10 dkg darált dió
kb. 12 dkg sárgabaracklekvár
15-20 dkg étcsokoládé
A darált kekszet és a diót összekeverjük, majd összegyúrjuk annyi sárgabaracklekvárral, hogy formázható masszát kapjunk. Kis golyókat formálunk belőle, és hűtőbe tesszük, hogy kicsit megdermedjen.
A csoki háromnegyedét megolvasztjuk, hozzáadjuk a maradék csokit, és addig kevergetjük, amíg felolvad.
A golyókat megmártjuk a csokiban, kicsit lecsepegtetjük, sütőpapírra rakjuk, és megszórjuk darált dióval.
Ha nem akarjuk csokiba forgatni, akkor lehet porcukorba vagy kakaóba is.
A 25 dkg mandulát a nádcukorral együtt ledaráljuk. Az 5 dkg mandulát szintén ledaráljuk annyira, hogy darabos maradjon. Hozzáadjuk a cukros-mandulás keverékhez és elkeverjük. A toj...
Elkészítési idő:Liszt és cukormentes nasi! A tojás fehérjét kemény habbá kell verni, majd hozzáadni a sárgáját a cukrozatlan kakaóport és az édesítőt. Egy sütőpapírral bélelt sütőlapra kenni és...
Elkészítési idő: 101. Melegítsd elő a sütőt 180 fokra. 2. A száraz alapanyagokat keverd össze egy nagy tálban, egy kisebben pedig a nedveseket. Utóbbit ntsd a száraz összetevőkbe, és keverd át, ha t...
Elkészítési idő: