♥TÉSZTA:
6 tojás
6 evőkanál liszt
6 evőkanál cukor
1 evőkanál cukrozatlan kakaópor
1 tasak sütőpor
3 nagy alma
♥MÁZ:
10 dkg étcsokoládé
1 teáskanálnyi vaj
A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjéből kemény habot verünk.
A sárgáját kikavarjuk a cukorral és hozzáadjuk a lisztet, sütőport, kakaóport is. Az almákat meghámozzuk és lereszeljük, majd egy kicsit megnyomkodjuk, hogy ne legyen túl sok leve és hozzákeverjük a masszához. A tojáshabot is hozzáadjuk és sütőpapírral kibélelt tepsibe kanalazzuk. 180 fokon sütjük 40 percen át.
A csokoládét vízgőz fölött felolvasszuk, belekeverjük a vajat és bevonjuk vele a tetejét. Mikor kihűlt, szeleteljük.
Összegyúrjuk a lisztet, cukrot, zsírt, tojásokat, sót és a szódabikabónát. (Én robotgéppel gyúrtam össze.) A meggyúrt tésztát kettő részre osztjuk. Az egyik részbe belekeverjük a...
Elkészítési idő:Pici tej.annyi hogy nyújtható legyen.5 részre osztani,és lisztezett tepsi hátulján kisütni.Először a krémet főzzük meg hogy csak langyos legyen mikor a lapokra kenjük!!!!!!!!!!!!!!...
Elkészítési idő:A túrót egy villával áttörjük, majd elkeverjük a kristálycukorral és a vaníliaaromával. Hozzákeverjük a mascarponét, belereszeljük a citromhéjat, majd összeforgatjuk a felvert tej...
Elkészítési idő: 25 perc