1 tök (mint amilyenbe a halloweeni fejeket szokták vájni)
2 hagyma
4 répa
1/4-ed zeller
Olaj
Só plusz ízesítő
Szegfűszeg
A hagymát megpirítom az olajon
Hozzáadom a megtisztított és felaprózott zöldséeket.
Felöntöm annnyi vízzel, hogy ellepje.
Fűszerezem
Főzöm
Botmixerrel aprítom
Kókuszolajtól édes lesz, érdemes azt használni
A leveshez megpucoljuk és felaprítjuk a zöldségeket: a sárgarépát, a vöröshagymát, a karalábét és petrezselyemgyökeret. Aprítsuk fel a petrezselyemzöldet, amiből tegyünk félre egy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vizet felforraljuk a leveskockával. A csirkemell filét felcsíkozzuk és hagymát felaprítjuk. Kevés olajon megpirítjuk a hagymát és rátesszük a csirkemell filét, sózzuk, borsozzuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tyúkot apróra vágjuk, a bőrt és a zsírt eltávolítjuk róla, majd egy nagy fazékba tesszük és felöntjük 3 liter vízzel. A szemes borsot, a babérlevelet, a szegfűszeget és fokhagymá...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA fokhagymát és a vöröshagymát apróra vágjuk, megdinszteljük az olajon, sózzuk, borsozzuk. A lisztet rászórjuk - nem szabad pirítani -, s majd az alaplével felöntjük, folyamatos k...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes