500 g parázsburgonya
50 g vaj (olvasztott)
50 g sajt - parmezán
10 g fokhagymapor
A sütőt melegítsd elő 200 C-ra.
A parázsburgonyákat alaposan mosd meg, és vágd őket félbe.
A sütőlemezen kend el az olvasztott vajat.
Egyenletesen szórd szét rajta a parmezánt, majd a fokhagymaport.
A vágott felükkel lefelé tedd a parmezánra a burgonyát.
A 200 C-ra előmelegített sütőben légkeverés nélkül kb. 35 perc alatt süsd készre.
Ez is készült a tökéletes Parmezános sült burgonya köret! ;)
1-1,5 nagy fej fokhagymát gerezdjeire szedek és mindenféle hámozási procedúra nélkül egy széles pengéjű késsel megroppantom a gerezdeket. Az alaposan lesuvickolt céklát nagyobb, eg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMeghámozzuk és felkarikázzuk a burgonyát, 1 cm vastagra A mézet, az olajat, és a fahéjat összekeverjük, egyenletesen megkenjük vele a burgonya karikákat.. Előmelegített sütőben,...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: NehézA krumplit meghámozzuk, majd kb. fél centis szeletekre vágjuk. Ezután 5 percig sós vízben főzzük. Egy hőálló tálat kivajazunk, és belerakjuk a víztől lecsepegtetett krumplit, m...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűBulgurt alaposan át mossuk szűrőbe. Mikrózható edénybe tesszük, hozzáadjuk a sót, leveskockát, majorannát, olajat és a két és félszeres vizet. Mikróba 800 W 10 percig főzzük lefedv...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz