500 g parázsburgonya
50 g vaj (olvasztott)
50 g sajt - parmezán
10 g fokhagymapor
A sütőt melegítsd elő 200 C-ra.
A parázsburgonyákat alaposan mosd meg, és vágd őket félbe.
A sütőlemezen kend el az olvasztott vajat.
Egyenletesen szórd szét rajta a parmezánt, majd a fokhagymaport.
A vágott felükkel lefelé tedd a parmezánra a burgonyát.
A 200 C-ra előmelegített sütőben légkeverés nélkül kb. 35 perc alatt süsd készre.
Ez is készült a tökéletes Parmezános sült burgonya köret! ;)
A meghámozott, felkockázott sütőtököt és burgonyát tegyük fel sós vízben főni. Kb. 20-25 perc alatt megpuhul, ekkor szűrjük le. Öntsük a zöldséget vissza a lábasba, adjuk hozzá a t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit jó alaposan mosd meg, és héjában főzd puhára körülbelül 15-20 perc alatt. Arra figyelj, hogy ne essen szét. Pucold meg, majd várj, míg kihűl, és karikázd fel. A hagymát...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy tálban keverjük össze a majonézt, az összenyomott fokhagymát, az oregánót, a sót és a borsot. A krumplit tisztítsuk meg, vágjuk tetszőleges nagyságú darabokra, ügyeljünk rá...
Elkészítési idő: 10+25 perc Nehézség: KönnyűEnyhén sós vízben főzd meg a zöldbabot. Amíg fő, vágd minél apróbbra a vöröshagymát. Amikor elkészült szűrd le, fűszerezd meg. Még melegen keverd bele az apróra vágott hagymát....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű