Krémhez: 25 dkg mascarpone,20 dkg túrókrém, 2 dl. görög joghurt, 3 dl tejszín, 10 dkg porcukor, 25 dkg málna, 25 dkg áfonya,25 dkg ribiszke,1 tasak zselatin
Alja: 20 dkg zabpelyhes kakaós keksz, 8 dkg vaj
A kekszet ledaráltam és összekevertem a megolvasztott vajjal.Jól összedolgoztam és egy kapcsos tortaforma aljára nyomkodtam.Ha nagyon száraz a massza, kevés főtt kávéval vagy tejjel lágyíthatjuk.Hűtőbe tettem míg a krémet elkészítettem.
A zselatin 1 dl tejszínben feloldottam, felforrósítottam majd lehűtöttem.A mascarponet kikevertem a porcukorral,hozzáadtam ebben a sorrendben a következőket: túrókrémet,joghurtot,felvert tejszínt és legvégén a feloldott zselatint.Három részre osztottam a krémet,elsőbe áfonyát kavartam,másodikba málnát és ribiszkét,harmadikat fehéren hagytam.Ugyanebben a sorrendben a kekszes alapra kentem a krémeket és egy éjszakára lehűtöttem.Másnap gyümölccsel díszítettem.
Nem választottam szét a tojásokat, hanem mindegyiket beleütöttem egy nagy tálba, és 20 percig kevertem a robotgéppel, míg szép krémes nem lett. Azután a cukrot a lisztet és a sütőp...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KözepesA joghurtokat a tejföllel, a porcukorral és a vaníliás cukorral jól elkeverjük. A 2,5 dl tejet a zselatinnal felforraljuk és a kikevert joghurthoz hozzáöntjük, majd hagyjuk megderm...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAlsó réteg: 1 csésze datolya 1/2 csésze mandula Összeturmixoljuk a hozzávalókat és elterítjük egyenletesen egy 11 centiméteres kerek tortaforma alján.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű