14 deka vajból, 14 deka liszttel, 7 deka cukorral és 7 deka őrölt dióval
Tizennégy deka vajból tizennégy deka liszttel, hét deka cukorral és hét deka őrölt dióval vagy mandulával tésztát gyúrunk. Fél centi vastagságúra nyújtjuk, és kis poharakkal kivágjuk. Gyenge tűzön, tepsiben megsütjük a sütőben. Amikor kihűlt kettőt-kettőt ribizli- vagy málnalekvárral összeragasztunk és a tetejüket csokoládémázzal bevonjuk.
A lisztet, a szódabikarbónát, a fűszereket, a cukrot, a kakaót, és a tojást egy nagy tálban összekeverjük. Ezután hozzáadjuk a mézet, az olajat, és a forró vizet és az egészet rob...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKét tálat előkészítek a hozzávalóknak. Egyikbe összekeverem a tojássárgáját, cukrot és a mascaponet. A keverőtálba felverem a tejszínhabot amíg kemény habot nem kapok. A két...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűElkészítés Moskauer csokis diós narancsosA moskauerhez a diót mozsárban aprítsuk durvára. Ne daráljuk, akkor jó, ha maradnak apró darabok benne. A tejszínt, vajat és a cukrot lá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLegelső lépésként kimértem a cukrot, majd hozzáadtam a zselatint. Én már több fajta zselatint is kipróbáltam, de biztos vagyok benne, hogy ezentúl csakis ebből a fajtából fogok gu...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű