14 deka vajból, 14 deka liszttel, 7 deka cukorral és 7 deka őrölt dióval
Tizennégy deka vajból tizennégy deka liszttel, hét deka cukorral és hét deka őrölt dióval vagy mandulával tésztát gyúrunk. Fél centi vastagságúra nyújtjuk, és kis poharakkal kivágjuk. Gyenge tűzön, tepsiben megsütjük a sütőben. Amikor kihűlt kettőt-kettőt ribizli- vagy málnalekvárral összeragasztunk és a tetejüket csokoládémázzal bevonjuk.
1. A rámát a cukorral, utána a tojással összekeverjük. 2. Külön tálban a lisztet a sütőporral összekeverjük. 3. A végén a kettőt összekeverni. 4. Beleönteni a tepsibe, é...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A felengedett tésztát három egyforma darabra vágjuk. 2. Lisztezett deszkán vékonyra kinyújtjuk az egyik darabot, és megkenjük a töltelék egyharmadával, majd szorosan felteke...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA hozzávalókat magasfalú, mikrózható edényben összekeverjük, és 6 percre 750 Wattra mikróba tesszük. Ha kész, bármivel tölthető.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához a tojások sárgáját cukorral kikeverem. Hozzáadom a sütőporos lisztet, a kakaót az olajat, majd a kemény habbá vert fehérjét. Kivajazott, lisztezett, közepes tepsibe süt...
Elkészítési idő: 1 óra+hűtés Nehézség: Közepes