A tészta, sajt, (A legjobb a parmezán, de ízlésünk szerint lehet más, karakteres ízű sajt is.) darált hús, paradicsomos alappal (amit például a bolognaihoz szoktunk készíteni).
A tésztát félig megfőzzük, majd leszűrjük, és bögrényi sajtban megforgatjuk. (A legjobb a parmezán, de ízlésünk szerint lehet más, karakteres ízű sajt is.)
Az így „bundázott” tészta csöveket egymás mellé állítjuk a tortaformába, majd nyakon öntjük azzal a darált húsos, paradicsomos alappal (amit például a bolognaihoz szoktunk készíteni).Megszurkáljuk,hogy a tésztába is csurogjon a szószból.
A tetejére vágjunk – vagy ha úgy jobban tetszik, reszeljünk – sajtot, és mehet is az előmelegített sütőbe 15-20 percre.
Preheat your oven to 400F. Cut your baguette in half, and then cut each half length-wise. (This makes the full loaf easier to manage, and allows you to place a half loaf at each en...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fenti hozzávalókat összedolgozzuk, pár másodpercig gyúrjuk, és 1 óráig eltesszük pihenni (lefedve). 6 egyenlő darabra vágom, kiterítem és megsütöm (többféle lehetőség van rá,...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Könnyű1. A vajat és a tejet egy edénybe öntjük és alacsony lángon hevítjük amíg a vaj megolvad. 2. Ezután kicsit hűlni hagyjuk, majd belekeverjük a lisztet. 3. Miután jól elkever...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSós vízben kifőzzük a tésztát, ha kész, lecsepegtetjük. Pár csepp olajjal kikenjük a cseréptálat, lereszeljük a sajt 3/4-ét. A tésztát a tálba borítjuk, a tejföl-sajt keverékét p...
Elkészítési idő: 50 Nehézség: Könnyű