1 kg csirkecomb
1 fej fokhagyma
4-5 evőkanál étolaj
majoránna
só, bors
pirospaprika
petrezselyem
kakukkfű
Olajozz ki egy tepsit vagy ez tűzálló tálat. A csirkecombokat mosd meg és bőrözd le, de rajta is hagyhatod, ha szeretitek. A fokhagymát passzírozd át, majd kevés olajjal, borssal és sóval , petrezselyemmel. kakukkfűvel keverd össze.
Kenegesd be ezzel a keverékkel a csirkecombokat, és tedd a tepsibe, majd szórd meg a majoránnával. Told előmelegített sütőbe, és süsd meg 25-30 perc alatt.
1. A csirkemellet szeletekre vágjuk, egy kicsit kiklopfoljuk, sózzuk, megszórjuk szárnyas fűszerrel. 2. A hússzeleteket lisztezzük és kevés olajon átsütjük. 3. A gombamártásh...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézVágd csíkokra a csirkemell filét. 2. Fűszerezd a csirkét sóval borssal, pirospaprikával és szerecsendióval. Utána forgasd át a húsokat, hogy mindenhol érje a fűszer. 3. Készítsd...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A csirkemelleket kicsit kiklopfoljuk, lisztbe forgatjuk, és kevés olajon hirtelen pirosra sütjük. 2. A gombát megtisztítjuk, apróra daraboljuk, a hagymát apróra vágjuk....
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkemellet csíkokra vágjuk, majd serpenyőben mindkét oldalát megpirítjuk. Ha megpirultak a csirkecsíkok, ráöntjük a szójaszószt, majd megszórjuk barna cukorral. Jól összekeve...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű