1 kg csirkecomb
1 fej fokhagyma
4-5 evőkanál étolaj
majoránna
só, bors
pirospaprika
petrezselyem
kakukkfű
Olajozz ki egy tepsit vagy ez tűzálló tálat. A csirkecombokat mosd meg és bőrözd le, de rajta is hagyhatod, ha szeretitek. A fokhagymát passzírozd át, majd kevés olajjal, borssal és sóval , petrezselyemmel. kakukkfűvel keverd össze.
Kenegesd be ezzel a keverékkel a csirkecombokat, és tedd a tepsibe, majd szórd meg a majoránnával. Told előmelegített sütőbe, és süsd meg 25-30 perc alatt.
A megmosott csirkemellet szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk és oregánóval ízesítjük. A fokhagymát lereszeljük, elkeverjük a mézzel, a citromlével, a balzsamecettel és ráöntjük...
Elkészítési idő: 45 percA karfiol rózsákat sós vízben roppanósra főzzük, hagyjuk lecsöpögni. A hússzeleteket kicsit megütögetjük, majd sózzuk , borsozzuk és beleforgatjuk az egy teáskanál rozsliszt+ pa...
Elkészítési idő:A kacsamelleket szépen megmossuk hideg víz alatt, majd szárazra töröljük. A bőrös felét beirdaljuk a húsoknak. Egy nagyon éles kés szükséges hozzá. Fontos, hogy a zsírrétegig vágju...
Elkészítési idő: 70 perc