1.5 kg csirkemell
15 evőkanál liszt
6 evőkanál keményítő
Fokhagyma por
4,5 dl víz
Só 1 fél csomag sütőpor
Máz
5 kanál méz
3 kanál szójaszósz
Ecet
Keményítő
Víz
70dkg tészta
1 fél csomag kínai zöldségkeverék
Szójaszósz
Melegítsük fel a vajat egy vas serpenyőben, közepes lángon. Amikor felolvad, beledobjuk a feldarabolt csirkemellet. A csirkét addig pároljuk, amíg ki nem fehéredik, majd beleforgat...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA csirkemellet nagyobb kockákra vágjuk, egy tálban alaposan összekeverjük a pác összetevőivel, és 20-30 percig pihentetjük. Ha letelt az idő, egy nagyobb serpenyőben az olívaol...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű#Tészta: A kézmeleg vízben elkeverjük a cukrot és az olivaolajat, s belemorzsoljuk az élesztőt. Felfuttatjuk. A lisztet és a sót egy nagyobb edénybe tesszük és jól elkeverjük. Ho...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA kínai édes-savanyú csirke elkészítéséhez a wokban a felhevített olajon megpirítjuk a felaprított hagymát, majd a felkockázott csirkemellet. Hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű