Családireceptkönyv.hu

Tatárbifsztek


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


80 dkg marhapecsenye vagy lapos hátszín
Olaj
Bors
Mustar
Hagyma
Fokhagyma

Elkészítés:


Csíkokra felvágom, lehártyázom, bekenem mustárral és borssal, felöntöm olajjal, hogy teljesen ellepje.
Fokhagymát és karikára vágott vöröshagymát rakok hozzá
2-3 napig pácolom, minden nap átforgatom.
Leszűröm az olajtól.
2x ledarálom a hagymával együtt, háromnegyed teavajjal, kecsap, mustár, só, bors, piros paprika, meleg pirítós kenyérre kenem, lilahagymával nagyon finom.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Mákos guba 1
Mákos guba 1

A mákot összekeverjük a porcukorral. A kifliket felkarikázzuk és mézzel, valamint vaníliás cukorral elkevert tejbe áztatjuk. Ha mindenhol jól átázott a kifli, belekeverjük a cukr...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tojásos nokedli
Tojásos nokedli

A tojásokhoz 1 teáskanál sót adunk. Alaposan felverjük a tojásokat. A felforrósított olajhoz öntjük a felvert tojásokat. Folyamatosan kevergetve megsütjük. Kimérjük, me...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Házi tepertőkrém
Házi tepertőkrém

A tepertőt, a vajat és a négybe vágott hagymát húsdarálón letekerjük. - de ma már a robotgép gyorsabb megoldás. - A péphez hozzáadjuk a mustárt, megsózzuk, borsozzuk, és alaposan...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk