80 dkg marhapecsenye vagy lapos hátszín
Olaj
Bors
Mustar
Hagyma
Fokhagyma
Csíkokra felvágom, lehártyázom, bekenem mustárral és borssal, felöntöm olajjal, hogy teljesen ellepje.
Fokhagymát és karikára vágott vöröshagymát rakok hozzá
2-3 napig pácolom, minden nap átforgatom.
Leszűröm az olajtól.
2x ledarálom a hagymával együtt, háromnegyed teavajjal, kecsap, mustár, só, bors, piros paprika, meleg pirítós kenyérre kenem, lilahagymával nagyon finom.
A gyömbér nagyszerűen erősíti az immunrendszerünket, és különösen előnyösen hat akkor, ha megfáztunk vagy influenzásak vagyunk. A gyömbérben ugyanis vírus- és baktériumellenes ható...
Elkészítési idő:A krumplit meghámozzuk, megmossuk, majd kockákra vágjuk, és puhára főzzük. Közben a virslit kis kockákra vágjuk, és kevés olajon megpirítjuk. A petrezselymet megmossuk, és azt i...
Elkészítési idő:Alap Vágunk 8 szelet kenyeret. Mivel a krém elég "vastag", nem ajánlom a toast kenyeret. Szendvicskrém Nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük a párizsit és a sajtot. Kisebb lyu...
Elkészítési idő:Turmixgépbe rakjuk a csicseriborsót és a babot, ízesítjük mustárral, sóval, hozzáadunk három paradicsomot, egy vöröshagymát és egy póréhagymát. Megszórjuk füstölt fűszerpaprikával,...
Elkészítési idő: