menu

Családireceptkönyv.hu

Tatárbifsztek


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


80 dkg marhapecsenye
Olaj
Bors
Mustar
Hagyma
Fokhagyma

Elkészítés:


Csíkokra felvágom, lehártyázom, bekenem mustárral és borssal, felöntöm olajjal, hogy teljesen ellepje.
Fokhagymát és karikára vágott vöröshagymát rakok hozzá
2-3 napig pácolom, minden nap átforgatom.
2x ledarálom a hagymával együtt, háromnegyed teavajjal, kecsap, mustár, só, bors, piros paprika

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Lángos
Lángos

A hozzávalókat összedolgozzuk, majd 30 percig pihentetjük a tésztát. (Ha szárított élesztővel készítjük, akkor azt csak hozzákeverjük a liszthez. Ha friss élesztővel, akkor a lan...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Mamika
Tojásfasirt
Tojásfasirt

A tojásokat keményre főzzük, majd krumplinyomón áttörjük. Belekeverjük a beáztatott, majd kinyomkodott zsemléket és az egész tojást. Ízlés szerint fűszerezzük, majd jól összegyú...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Maria
Májkrém házilag
Májkrém házilag

Megsütöd a májat a zsírban és leöntöd róla a zsírt , hogy abba megsüsd a hagymát is. Kockára vágjuk a hagymát, és ebben a zsirban megdinszteljük és beletesszük a végén az apróra...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kiss Erika
Fasirt másképpen
Fasirt másképpen

Összedolgozod, majd golyókat csinálsz belőle, és belecsavarod mindjárt egy szál baconszalonnába. Ebből az adagból nekem 16 db lett, 200 fokos sütőben, 30 perc alatt készen van.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk