10 kg uborka
3 csomag Haas uborka tartósító
Fűszerek
6 liter víz
9dl 10%ecet
40 dkg cukor
150 g só
A hozzávalókat felforraljuk,hozzáadjuk a tasak tartalmát és elkeverjük. A forró levet az uborkákra töltjük az üveg pereméig, majd azokat jól lezárjuk.
3. Az így elkészített savanyúságot fénytől védett, hűvös helyen tároljuk.
Kettő darab 5 literes és négy darab két és fél literes üveg lesz belőle
A vöröshagymát felkockázzuk, kevés olajon megdinszteljük, rátesszük a kockára vágott paradicsom paprikát, a paradicsomot és az apróra kockázott zellert. Fokhagyma nyomón belenyomju...
Elkészítési idő:Az olajon megdinsztelem a hagymát, majd a zellert is. Bele teszem a paradicsomot, és a paprikát, valamint a fűszereket. Puhára párolom, majd turmixgéppel pépesítem. Forrón üvegek...
Elkészítési idő: 3 óraÜveg aljára fűszerek+ babérlevél. Hozzávalókat hidegen összekeverni, ráönteni a félbevágott almapaprikára, lezárni és mehet a kamrába. Automatás változat: babérlevél és bors az...
Elkészítési idő: