2 kg káposzta
2kg uborka
1 kg hagyma
1 kg paprika
0.5 kg sárgarépa
7 dkg só
1kg cukor
3 dl 20%-os ecet
1 kávéskanál nabenzonàt
1 kávéskanál borkén
Víz nem kell hozzá
Összekeverjük a felaprított hozzávalókat
24 óra alatt többször átforgatjuk és utána üvegekbe töltjük
4.20 káposzta
1.10 paprika
1 répa 1.50 uborka
580 zöldparadicsom
90 hagyma
Ebből lesz
8db 7 ddl és üveg és 1 vödör
A paprikákat megmostam, szárazra töröltem, majd gumikesztyűt húzva a csiliknek eltávolítottam a szárrészét, és felvágva eltávolítottam a magokat. A kápia paprikát – kicsumázás utá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÜveg aljára fűszerek+ babérlevél. Hozzávalókat hidegen összekeverni, ráönteni a félbevágott almapaprikára, lezárni és mehet a kamrába. Automatás változat: babérlevél és bors az...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. Az egyforma nagyságú, húsos zöldpaprikákat, miután kicsumáztuk, ereiket kivágtuk, néhány percre fövő vízbe dobjuk, hogy megpuhuljanak (így többet tehetünk az üvegekbe). 2. A...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA vörösbort a cukorral és a vízzel felforraljuk. Az üvegbe rakott szilvát leforrázzuk a lével, 10 percig rajta hagyjuk, majd leöntjük. 1 kk szalicillal újra forraljuk és a szilvá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű