2 kg káposzta
2kg uborka
1 kg hagyma
1 kg paprika
0.5 kg sárgarépa
7 dkg só
1kg cukor
3 dl 20%-os ecet
1 kávéskanál nabenzonàt
1 kávéskanál borkén
Víz nem kell hozzá
Összekeverjük a felaprított hozzávalókat
24 óra alatt többször átforgatjuk és utána üvegekbe töltjük
4.20 káposzta
1.10 paprika
1 répa 1.50 uborka
580 zöldparadicsom
90 hagyma
Ebből lesz
8db 7 ddl és üveg és 1 vödör
2 óráig főzzük,turmixoljuk,üvegekbe töltjük és dunsztoljuk. Abban az esetben,ha almát is teszünk bele vagy Pektint,akkor sokkal hamarabb elkészül
Elkészítési idő:Mossuk meg jól az uborkákat, a végeinél található leszáradt virágokat törjük le. Szórjunk nagyobb befőttes üvegek aljába egy-egy teáskanálnyi mustármagot és kb. 10 szem egész bors...
Elkészítési idő: 2 óra +1. Az egyforma nagyságú, húsos zöldpaprikákat, miután kicsumáztuk, ereiket kivágtuk, néhány percre fövő vízbe dobjuk, hogy megpuhuljanak (így többet tehetünk az üvegekbe). 2. A...
Elkészítési idő:1. A fehér húsú paprikát megmossuk, megtisztítjuk, magházát kivágjuk. 2. Nagy lábasba rakjuk, majd lobogó forrásban levő vízzel leforrázzuk. 3. Kihűlés után lecsöpögtetjük,...
Elkészítési idő: