30 dkg marhahús
20 dkg sertéshús
10 dkg vöröshagyma
só, őrölt fekete bors
erőspaprika
édespaprika
olaj
A húsokat két evőkanál vízzel és egy negyed reszelt vöröshagymával ledaráljuk. Hozzákeverjük a maradék apróra vagdalt hagymát, sóval, borssal, paprikával ízesítjük. Egy órára hűtőbe tesszük. Kézzel 2 cm vastag, 5 cm hosszú rudacskákká formázzuk. Ismét hűtőbe tesszük. Egy óra múlva olajjal megkenjük, és megsütjük.
Az idény kínálta salátafélékkel, friss hagymával körítjük, forrón tálaljuk.
A fokhagymát és az újhagymát pépesítjük, kisebb tálkába tesszük, és hozzáadjuk a többi fűszert és az egészet jól kikeverjük. A hús mindkét oldalát megkenjük a keverékkel. A szalo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztát ujjnyi vastagra szeleteljük, sütőpapírral bélelt tepsibe (gáztepsi) egymás mellé rakjuk. Sózzuk, borsozzuk alaposan. A darált húst befűszerezzük a BBQ fűszerrel, szere...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA zöldségeket és a hagymát megtisztítjuk, a húst felkockázzuk . A hagymát a zsíron megpirítjuk, a húst hozzátesszük, kis vízzel felöntjük, és félig megpároljuk, majd a felkarikázo...
Elkészítési idő: 1ora Nehézség: Közepes1. A hagymát összevágjuk, kevés olajon megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a pirospaprikát, a darált húst, a gombát és a fokhagymát. 2. Ízesítjük sóval, borssal, őrölt köménnyel, major...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű