3 bögre liszt
-1 1/2 csomag sütőpor
-3 doboz joghurt ( 140 g-os ) vagy lehet csak tejföl 420g... - -vagy fele joghurt fele tejföl
-4 kanál cukor
3 egész tojás
-2 vaniliás cukor
mindent összekeverünk
-galuska szerü tésztát kapunk
-két kanállal forró olajba szaggatjuk
-a tészta magától megfordul akkor biztos átsült
-az elsö adag kisütése után ellenörizni kell hogy a belseje megsült e
- itatól papirra szedjük
- porcukorba ..vagy kakaós cukorba forgatjuk
vigyázzunk ne nagyon égjen az olaj mert akkor keserü izű lesz
A diót, mákot és a hozzávalókat felforraljuk és félre tesszük hűlni. A tésztához valókat összedolgozzuk, és rétestészta keménységűre gyúrjuk, ½ órát pihentetjük. 4 részre o...
Elkészítési idő: kb.1 óra Nehézség: KönnyűA méréshez használt bögre mérete 2,5 dl. A tojásokat az olajjal és a cukorral habosra keverjük. Ezután a többi hozzávalókat is hozzáadjuk, majd a masszát egy 20 × 30 cm-es, sütőpap...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszekeverjük a hozzávalókat 200 fokon 20 perc a sütési idő.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóiból piskótát sütünk. Ha kihűlt,pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. Minden darabot keresztben kettévágunk és megkenjük a krémmel. A krémhez a tejet és a liszte...
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: Könnyű