3 bögre liszt
-1 1/2 csomag sütőpor
-3 doboz joghurt ( 140 g-os ) vagy lehet csak tejföl 420g... - -vagy fele joghurt fele tejföl
-4 kanál cukor
3 egész tojás
-2 vaniliás cukor
mindent összekeverünk
-galuska szerü tésztát kapunk
-két kanállal forró olajba szaggatjuk
-a tészta magától megfordul akkor biztos átsült
-az elsö adag kisütése után ellenörizni kell hogy a belseje megsült e
- itatól papirra szedjük
- porcukorba ..vagy kakaós cukorba forgatjuk
vigyázzunk ne nagyon égjen az olaj mert akkor keserü izű lesz
A lisztet a margarinnal összemorzsoljuk, majd a többi hozzávalóval összegyúrjuk. Néhány órát /2-3 óra, esetleg 1 éjszaka/ hűtőszekrényben pihentetjük. Mielőtt dolgozni kezdünk vel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukrot a tojással jó habosra kikavarjuk, majd hozzáadjuk a puha margarint, a vaníliás cukrot és a 2 dl tejet fokozatosan, végül a sütőporos lisztet. A tölteléket elkészítjük. A t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tepsi alját kirakjuk a keksszel és a következő krémet tesszük rá. Krém: a pudingot, a zselatint, a tojások sárgáját, a cukrot, a lisztet egy kevés tejjel csomómentesre kikeverjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet a cukorral felforraljuk, majd alacsony hőmérsékleten feloldódásig melegítjük. Állandó keverés közben apránként hozzáadjuk a lisztet, hogy csomómentes legyen. Ezzel besűr...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes