3 bögre liszt
-1 1/2 csomag sütőpor
-3 doboz joghurt ( 140 g-os ) vagy lehet csak tejföl 420g... - -vagy fele joghurt fele tejföl
-4 kanál cukor
3 egész tojás
-2 vaniliás cukor
mindent összekeverünk
-galuska szerü tésztát kapunk
-két kanállal forró olajba szaggatjuk
-a tészta magától megfordul akkor biztos átsült
-az elsö adag kisütése után ellenörizni kell hogy a belseje megsült e
- itatól papirra szedjük
- porcukorba ..vagy kakaós cukorba forgatjuk
vigyázzunk ne nagyon égjen az olaj mert akkor keserü izű lesz
1. Az élesztőt elmorzsoljuk a liszttel, a margarinnal, a tojássárgájával és a többi hozzávalóval. 2. Jól kidolgozzuk, majd fél órán át pihentetjük. 3. Közben elkészítjük a...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz175 Celsius fokra előmelegítjük a sütőt. A müzli hozzávalóit egy tálba tesszük, és egy kanállal összekavarjük, amíg egynemű tésztát nem kapunk belőle. Kezünkkel mogyoró nagyságú go...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukrot világosbarnára pirítjuk, majd felöntjük a feketekávéval. Kihűtjük és összegyúrjuk a liszttel, a szalalkálival, a tojással és a zsírral. Három részre osztjuk. Kinyújtjuk ők...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát úgy készítjük, mint a piskótát. 24 × 34 cm-es tepsiben sütjük, majd hagyjuk teljesen kihűlni. A krémhez a pudingot a tejben megfőzünk, ha kihűlt, összekeverjük a habosra...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű