--3 tojás,
--150 g liszt,
--200 g cukor,
--4 nagy alma.
- 1/2 kávéskanál sütőpor
-aki szereti az megszórhatja kevés őrölt fahéjjal
--A tojásokat habverővel verjük fel, keverjük hozzá a cukrot és verjük tovább.
--A lisztet is öntsük hozzá és habverővel keverjük össze.
--Az almát mossuk meg, ha szeretnénk meg is hámozhatjuk, vágjuk vékony szeletekre. aki szereti megszórja kevés őrölt fahéjjal is
-- Egy 23 cm átmérőjű tortaformát béleljünk ki sütőpapírral, kenjük ki vajjal és öntsük bele az almaszeleteket.
--A tésztát öntsük rá és egy kicsit keverjük össze, hogy mindenhova jusson belőle.
-- 180 fokra előmelegített sütőben nagyjából 40 percig sütjük Ellenőrizzük, hogy átsült, majd vegyük ki a sütőből, hagyjuk kicsit hűlni, kapcsoljuk le a tortaformát és porcukorral megszórva kínáljuk.
Törjük a kekszet apró darabokra. Öntsük a vizet egy lábosba, kicsit langyosítsuk meg. A porcukrot, a kakaót és a margarint adjuk hozzá. Melegítés közben keverjük el egyenletesre....
Elkészítési idő:A vajat kissé megolvasztjuk, hozzáadjuk a cukrot, elkeverjük, hozzáadjuk a tojások sárgáját, a joghurtot és összekeverjük, ehhez adjuk a fahéjat az átszitált sütőporral elkevert li...
Elkészítési idő:Üsd az egész tojásokat a keverőtálba és habverővel verd 5 percen keresztül. Add hozzá a cukrot és keverd tovább még 2 percig. Végül lassan, fakanállal forgatva add hozzá a liszte...
Elkészítési idő: