-8-10 csirkecomb
-4 evökanál olivaolaj
-só,örölt bors
-Pikáns Narancsos Mártáshoz
-2 narancs leve
-2 evökanál méz
-2 evökanál barna balzsamecet
-1 evökanál ketchup
-1 teáskanál friss reszelt gyömbér
-3 cikk fokhagyma reszelve
1 pupozott evökanál étkezési keményitö// kukorica ///+
-pici so
-a hust megmossuk soval borsal és az olajjal alaposan összeforgatjuk
-tepsibe sorakoztatjuk
-lefedjük 30 percig sütjük, majd
-levesszük a foliat és még 20 percig piritjuk
-miközben sül a hús elkészitjük a mártást
-a hozzávalókat egy kisebb edényben összevegyitjük ,legvégén a keményitöt is beletesszük
-lassú tüznél kavargatva felforraljuk hogy szépen besürüsödjön
-a sült húst alaposan beleforgatjuk az édes -savanyú mártásba és forrón tálaljuk
-tálalhatjuk natur párolt rizzsel,burgonyával de zőldséggel is lehet tálalni
1. Tejfölt, a tojásokat, lisztet, sót, borsot, apróra vágott petrezselymet és a lereszelt sajtot összekeverjük. 2. A csirkemellett felkockázzuk, és a masszába vegyítjük. 3. Formá...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűMegtisztítjuk a hagymákat, a pórét karikákra vágjuk, a vörös- és lilahagymát pedig félbe, majd szeletekre vágjuk. A gombát is felszeleteljük tetszésünk szerint. A húst kockákra...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. Egy nagy serpenyőben pirítsuk meg a csirkét, a hagymát és a fokhagymát olíva olajban közepes tűzön. 2. Tegyük a petrezselyem kivételével a többi hozzávalót és a pirított csirké...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű