--8 darab csirkecomb (alsó de lehet felső is ) ha több személyre készítjük növeljük a mennyiséget
- 8 szelet bacon
--2 ek olaj
-1 ek mustár
--ízlés szerint só
--ízlés szerint bors
--A csirkecombokat sózzuk meg
-. Az olajat keverjük össze a mustárral és a borssal, majd jó alaposan kenjük meg vele a húst.
- Érdemes egy kicsit várni vele sütés előtt, hogy jól beigya a pácot.
--Mindegyik combra tekerjünk egy szelet bacont
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra.
Egy tepsit vagy jénait olajozzunk ki, fektessük bele a combokat. takarjuk le fóliával vagy a jénai fedelével, és süsük 40 percig
-. Az utolsó 10 percben vegyük le a tetőt, és pirítsuk meg egy kicsit a bacont.
1. A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk és kevés olajon átsütjük, sózzuk, borsozzuk. 2. Ezután 2-3 gerezd fokhagymát reszelünk hozzá, kevés liszttel (1 púpos ek kb.) megszórju...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkemájaz megtisztitani, megmosni. A hagymát vékony karikákra, a szalonnát apró kockára vágni, a paprika magházát eltávolitani és felkarikázni. A szalonnát lepiritani, rátenni...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkemellet vékonyan felszeleteljük, és kivajazott tűzálló tálba rakjuk. 2. Tejszínbe keverünk kevés sót, borsot, delikátot, felkockázott füstölt szalonnát, leöntjük vele...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézKezdőlap Recept kategóriák Recept feltöltés Cikkek Szakácsaink Blogok Főoldal / Szárnyas Ételek / Kakaspörkölt Kakaspörkölt Feltöltő: Kautz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű