--8 darab csirkecomb (alsó de lehet felső is ) ha több személyre készítjük növeljük a mennyiséget
- 8 szelet bacon
--2 ek olaj
-1 ek mustár
--ízlés szerint só
--ízlés szerint bors
--A csirkecombokat sózzuk meg
-. Az olajat keverjük össze a mustárral és a borssal, majd jó alaposan kenjük meg vele a húst.
- Érdemes egy kicsit várni vele sütés előtt, hogy jól beigya a pácot.
--Mindegyik combra tekerjünk egy szelet bacont
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra.
Egy tepsit vagy jénait olajozzunk ki, fektessük bele a combokat. takarjuk le fóliával vagy a jénai fedelével, és süsük 40 percig
-. Az utolsó 10 percben vegyük le a tetőt, és pirítsuk meg egy kicsit a bacont.
icsontozzuk, majd a filéket könnyedén kiklopfoljuk. Sóval, borssal ízesítjük. A vöröshagymát nagyobb kockákra vágjuk, a gombát felszeleteljük. A csirkemell filéket magas hőfo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA combokat lebőrözzük, kicsontozzuk és 2-3 darabba vágjuk. A zöldségeket és a hagymákat megtisztítjuk és nagyobb darabokra vágjuk. Egy megfelelő méretű tepsit kiolajozunk, lerakju...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirke combokat le tisztítom, folyó víz alatt jól le mosom, és közben a bőr alatt megnyitom óvatosan, ki ne szakadjon a bőrre, hogy tölthető legyen és azt, be tudjam majd tölten...
Elkészítési idő: 30-perc Nehézség: KönnyűA pulykacombokat sózzuk, borsozzuk. A fokhagymákat meghámozzuk hasábokra vágjuk. A húsokba hegyes késsel réseket vágunk, beletömködjük a fokhagymákat. Egy olajozott tepsire fektetj...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes