--8 darab csirkecomb (alsó de lehet felső is ) ha több személyre készítjük növeljük a mennyiséget
- 8 szelet bacon
--2 ek olaj
-1 ek mustár
--ízlés szerint só
--ízlés szerint bors
--A csirkecombokat sózzuk meg
-. Az olajat keverjük össze a mustárral és a borssal, majd jó alaposan kenjük meg vele a húst.
- Érdemes egy kicsit várni vele sütés előtt, hogy jól beigya a pácot.
--Mindegyik combra tekerjünk egy szelet bacont
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra.
Egy tepsit vagy jénait olajozzunk ki, fektessük bele a combokat. takarjuk le fóliával vagy a jénai fedelével, és süsük 40 percig
-. Az utolsó 10 percben vegyük le a tetőt, és pirítsuk meg egy kicsit a bacont.
A megtisztított csirkeszárnyakat a só, őrölt pirospaprika, őrölt fekete bors, őrölt kömény és zúzott fokhagyma (lehet vágni is) keverékében megforgatjuk, és bő forró olajban kisütj...
Elkészítési idő:A ceruzababot megmossuk, végeit levágjuk, 5 percre sós forrásban lévő vízbe dobjuk majd jéghideg vízbe szedjük. Ha a bab kéz melegre hűlt 10-12 babot összefogva 1-2 szelet baconbe...
Elkészítési idő:300 gramm sült csirkemellet 300 gramm főtt karfiolt leturmixoltam összekevertem egy tojás és egy kevés tejföl keverékével, muffin formába szedtem megszórtam reszelt zsírszegény tr...
Elkészítési idő: