1 kg csirkemell
-1 kg burgonya
-15 dkg sárgarépa
-5 dkg petrezselyemgyökér
-1 hagyma
-1 dkg pirospaprika
-1 evőkanál száritott zöldfűszer-keverék
-só,bors tetszés szerint
-3 dl rozé bor
-2 dkg zsir
a zsirt felolvasztjuk és megdinszteljük benne a megtisztitott ,apróra vágott hagymát
-a tűzröl lehúzva belekeverjük a pirospaprikát
-majd kevés vizet öntünk hozzá és jól összekavarjuk
-visszatesszük a tüzre ,felforraljuk ekkor beletesszük a kockára vágott húst meg az ugyancsak kockára vágott zöldséget
-fehéredésig piritjuk,megsózzuk ,megszorjuk borssal
-felöntjük a borral,és félpuhára főzzük
-zöld fűszer-keverékkel ízesitjük
-hozzáadjuk a megtisztitott kockára vágott burgonyát
-annyi vizet adunk hozzá ,hogy jól ellepje
-majd készre főzzük
Egy nagy tálba reszeljük le először a cukkinit, sózzuk be, és hagyjuk, hogy levet engedjen. Nyomkodjuk át pár perc elteltével, így a felesleges lé távozik belőle. Ekkor reszelj...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűElőször a tészta hozzávalóit gyúrjuk össze, majd felhasználásig tegyük a hűtőbe. A raguhoz a húst kisebb kockákra vágjuk és pici vaj és olívaolaj keverékén fehéredésig...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA snidlinget, jalapenot, paradicsomot és a bacont apróra vágjuk. A bacont kipirítjuk, leszűrjük. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. Az apróra vágott snidlinget, jalapenot, pa...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát apró kockákra vágjuk és a 2 evőkanál olajon üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a 3 evőkanál pirospaprikát, elkeverjük és kevés vizet adunk hozzá. Felforraljuk és hozzáadjuk...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű