0.5 kg sertéscomb
-1 kg burgonya( krumpli)
-3-4 gerezd fokhagyma
-1 kiskanál majoranna
-1 kiskanál őrölt bors
-1 kiskanál pirospaprika
-20 dkg zöldborsó
só.olaj
a sertéshúst kisebb kockára vágjuk majd olajon megpititjuk
-miután zsirjára sült felöntjük vizzel és hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát
- + izlés szerint sót ,borsot,pirospaprikát+ majorannát
-elkezdjük főzni
-ha elfő a leve lehet pótolni kevés vizzel
-a krumplit megpucoljuk és nagyjából akkora kockára vágjuk mint a húst
-amikor a hús félig megpuhult ( 30-40 perc)hozzáadjuk a zöldborsót és tovább főzzük ( 15-20 perc )
-amig a hús teljesen megpuhul ,
-elfőzzük ....zsirjára piritjuk
( már nem pótoljuk vizzel )
közben olajon kisütjük a krumplit és megsózzuk ,
majd végűl a húst a krumplival összekeverjük és így tálaljuk
Nagyon nehéz elkészíteni, csak erős idegzetűek tervezzenek be effajta eledelt. A dolog borzasztóan nehéz kivitelezhetősége abban rejlik, hogy nincs az a füstölt csülök, amit,ha...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa darált húst fűszerezzük + 1 tojás +a fokhagymát bele reszeljük ,ha nagyon száraz a hús kevés olajjal meglocsoljuk és kis egyforma pogácsákat formálunk belőle majd ellapítjuk...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Nehéz1. Nokedlitésztát keverünk lisztből, tojásból, sóból és kevés vízből, majd forró vízben kiszaggatjuk. Ha megfő, lecsurgatjuk. 2. Felkockázzuk a hagymát és megpirítjuk olajon. 3....
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű