--8-10 db csirkecomb ( lehet változtatni a mennyiséget )
--350 g tejföl
--1 ek mustár
--1 ek ételízesítő
--bors ízlés szerint
--3 gerezd fokhagyma
--5 dkg vaj
--1 dl napraforgó olaj
--20 dkg sajt (reszelt)
---Összekeverjük a mustárt, a tejfölt, az ételízesítőt, a borsot, a finomra reszelt fokhagymát és az olajat.
---A combokat bekenjük a vajjal, és belemártogatjuk a szószba.
---Tepsibe szorosan egymás mellé tesszük, fóliával letakarjuk, és forró sütőben 40 percig sütjük.
--Utána megszórjuk sajttal, és fólia nélkül sütjük tovább, míg a sajt szépen rápirul
1. A kacsamell bőrös részét nagyjából centinként beirdaljuk úgy, hogy közben nem vágunk bele a húsba. 2. Előveszünk egy serpenyőt, és közepes lángon „szárazon” melegíteni kezdjük....
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A sütőt előmelegítjük 200 fokosra 2. A szárnyakat egy sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, majd sózzuk, borsozzuk és fóliával letakarva berakjuk a sütőbe 30 percre. 3. A vaj...
Elkészítési idő: 1óra Nehézség: KönnyűA karaj szeleteket kiverjük, és besózzuk. A tojásokat felverjük, megsózzuk. A sajtot (lehet edami, ementáli, pannónia, trapista, stb. ízlés szerint) lereszeljük. A húst lisztbe,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűRaguhoz Az apróra felkockázott hagymát kevés olajon megpároljuk, hozzáadjuk a fokhagymát is. A csirkemellet egyforma kockákra vágjuk. A piruló hagymához adjuk, sózzuk, borsozzuk...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű