--8-10 db csirkecomb ( lehet változtatni a mennyiséget )
--350 g tejföl
--1 ek mustár
--1 ek ételízesítő
--bors ízlés szerint
--3 gerezd fokhagyma
--5 dkg vaj
--1 dl napraforgó olaj
--20 dkg sajt (reszelt)
---Összekeverjük a mustárt, a tejfölt, az ételízesítőt, a borsot, a finomra reszelt fokhagymát és az olajat.
---A combokat bekenjük a vajjal, és belemártogatjuk a szószba.
---Tepsibe szorosan egymás mellé tesszük, fóliával letakarjuk, és forró sütőben 40 percig sütjük.
--Utána megszórjuk sajttal, és fólia nélkül sütjük tovább, míg a sajt szépen rápirul
Előző este a húst ujjnyi csíkokra vágjuk, összeforgatjuk mustárral, borssal, vöröshagymával, babérral és kb. 5 evőkanál olajjal. Egy kisebb zárható dobozban egy éjszakát a hűtőben...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSZEMÉLYENKÉNT 1 DB CSIRKE COMBOT BEFŰSZEREZZÜNK SÓVAL ŐRÖLT BORSSAL MAJORANNÁVAL MAJD TEPSIBE TÉVE ZSÍRRAL MEGKENVE LETAKARVA PUHÁRA SÜTJÜK...HA PUHA AKKOR TAKARÁS NÉLKÜL MEGPIRÍTJ...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1.A tejfölt összekeverjük a fűszerekkel, majd jól meghempergetjük benne a combokat. 2. Hőálló tálba tesszük a húsokat, és ráöntjük a maradék tejfölös szószt. 3. Fóliával leta...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst nagyobb szeltekre vágjuk és enyhén kiklopfoljuk, fűszerezzük. A tojásokat felverjük, fűszerezzük és a krémsajtot is belekeverjük, a zúzott fokhagymával együtt. A húsokat elő...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű