Családireceptkönyv.hu

Csirkecomb Mustáros-Fokhagymás mártásban


Írta:

Elk. idő: 30
Adag: 6
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


--8-10 db csirkecomb ( lehet változtatni a mennyiséget )
--350 g tejföl
--1 ek mustár
--1 ek ételízesítő
--bors ízlés szerint
--3 gerezd fokhagyma
--5 dkg vaj
--1 dl napraforgó olaj
--20 dkg sajt (reszelt)

Elkészítés:


---Összekeverjük a mustárt, a tejfölt, az ételízesítőt, a borsot, a finomra reszelt fokhagymát és az olajat.
---A combokat bekenjük a vajjal, és belemártogatjuk a szószba.
---Tepsibe szorosan egymás mellé tesszük, fóliával letakarjuk, és forró sütőben 40 percig sütjük.
--Utána megszórjuk sajttal, és fólia nélkül sütjük tovább, míg a sajt szépen rápirul

Csirkecomb Mustáros-Fokhagymás mártásban

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Imre
Ropogós kacsasült pofonegyszerűen
Ropogós kacsasült pofonegyszerűen

1. A kacsamell bőrös részét nagyjából centinként beirdaljuk úgy, hogy közben nem vágunk bele a húsba. 2. Előveszünk egy serpenyőt, és közepes lángon „szárazon” melegíteni kezdjük....

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Veronika
Amerika: Buffalo csirkeszárny
Amerika: Buffalo csirkeszárny

1. A sütőt előmelegítjük 200 fokosra 2. A szárnyakat egy sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, majd sózzuk, borsozzuk és fóliával letakarva berakjuk a sütőbe 30 percre. 3. A vaj...

Elkészítési idő: 1óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sajtos sült karaj recept
Sajtos sült karaj recept

A karaj szeleteket kiverjük, és besózzuk. A tojásokat felverjük, megsózzuk. A sajtot (lehet edami, ementáli, pannónia, trapista, stb. ízlés szerint) lereszeljük. A húst lisztbe,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Katalin
Borsós csirke brassói
Borsós csirke brassói

Raguhoz Az apróra felkockázott hagymát kevés olajon megpároljuk, hozzáadjuk a fokhagymát is. A csirkemellet egyforma kockákra vágjuk. A piruló hagymához adjuk, sózzuk, borsozzuk...

Elkészítési idő: 35 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk