--8-10 db csirkecomb ( lehet változtatni a mennyiséget )
--350 g tejföl
--1 ek mustár
--1 ek ételízesítő
--bors ízlés szerint
--3 gerezd fokhagyma
--5 dkg vaj
--1 dl napraforgó olaj
--20 dkg sajt (reszelt)
---Összekeverjük a mustárt, a tejfölt, az ételízesítőt, a borsot, a finomra reszelt fokhagymát és az olajat.
---A combokat bekenjük a vajjal, és belemártogatjuk a szószba.
---Tepsibe szorosan egymás mellé tesszük, fóliával letakarjuk, és forró sütőben 40 percig sütjük.
--Utána megszórjuk sajttal, és fólia nélkül sütjük tovább, míg a sajt szépen rápirul
A töltelékhez 4 hagymát felaprítunk, a 4 almát megmossuk, kimagozzuk, és kockákra vágjuk. A 3 szál fekete ürmöt megmossuk, szárítjuk, aprítjuk. Az almát, a hagymát és a fekete ürmö...
Elkészítési idő: 8 óra Nehézség: NehézElőkészítés: Az anyagokból palacsintatésztát keverünk. A tésztából 8-10 palacsintát sütünk. A hagymákat apróra, a paprikát, paradicsomot kockákra vágjuk. Elkészítés: Az olajon...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombokat megmossuk, lecsöpögtetjük, és a bőrét fakanál segítségével fellazítjuk. Ízlés szerint fűszerezzük. A kis kockára vágott vöröshagymát zsiradékon megfuttatjuk és ho...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes