-60 dkg csirkemell
- 20 dkg liszt
- 3 dl sör
- 4 tojás
- fűszersó
- olaj
- 0,5 dl olaj
A csirkemelleket tisztítsd meg, vágd ujjnyi hosszú csíkokra.
--- Önts fél deci olajat egy lezárható tálba, keverd hozzá a fűszersót, és forgasd bele a csirkéket.
Zárd le a dobozt, és a húst tedd egy órára a hűtőbe.
Közben készítsd el a sörös tésztát.
A tojásokat verd fel villával, sózd meg, öntsd hozzá a sört, majd szépen adagolva a lisztet is keverd a masszába.
Hasonlóan készítsd, mint a palacsintatésztát, az állaga azonban legyen egy kicsit sűrűbb.
Jót tesz a tésztának, ha fél órát pihenteted.
A húsokat előbb forgasd a lisztbe, utána a sörös masszába, és forró olajban süsd ki! Végül csepegtesd le papírtörlőn vagy szalvétán.
egy nagy tálban keverjük össze a csirkét, a répát, a hagymát, a fokhagymát, a szójaszószt, szezámolajat, cukrot és a tojást. Egy wrapnak az egyik széléhez közel kanalazz...
Elkészítési idő:A csirkét feldarabolom, megsózzuk, majd 1 órát állni hagyom. Utána, paprikás lisztbe forgatom. Teflon tepsibe, szorosan egymás mellé rakom a csirkedarabokat. A tejfölt, ízlés szeri...
Elkészítési idő:A csirkét csíkokra vágjuk, meghempergetjük a lisztes-fűszeres keverékben, zsiradékkal kikent tepsibe tesszük, és előmelegített 200°C-os sütőbe helyezzük. Míg pirul, a maradék liszt...
Elkészítési idő: