» 1 db csirke
» ízlés szerint só
» 3 dl tejföl
» ízlés szerint ételízesítő
» 4 gerezd fokhagyma
» 1 kevés liszt (paprikás)
A csirkét feldarabolom, megsózzuk, majd 1 órát állni hagyom. Utána, paprikás lisztbe forgatom. Teflon tepsibe, szorosan egymás mellé rakom a csirkedarabokat. A tejfölt, ízlés szerint ízesítem ételízesítővel, majd 4 gerezd átnyomott fokhagymát keverek, a fűszeres tejfölhöz. Ezt a csirkére öntöm úgy, hogy a húst mindenhol ellepje. Közepes tűzön, fólia alatt, 1 órát sütöm. Utána a fóliát leveszem és kevés ideig pirítom.
A húst nagyobb szeltekre vágjuk és enyhén kiklopfoljuk, fűszerezzük. A tojásokat felverjük, fűszerezzük és a krémsajtot is belekeverjük, a zúzott fokhagymával együtt. A húsokat elő...
Elkészítési idő: 45 PERC Nehézség: KönnyűA zöldségeket vágd fel csíkokra (ha hagymavágás közben egy kis vizet tartasz a szádban akkor nem fogsz könnyezni) A csirkét kockákra. Egy teflon serpenyőbe tegyél kb 1 lapos evők...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejfölt elkeverjük a vízzel és egy tepsibe öntjük. A tejfölös pohárban kimérjük a rizst, majd azt is a tepsibe öntjük, ízesítjük és jól elkeverjük. A húst vékony szeletekre vá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paprikát és a paradicsomot felszeleteljük. A füstölt szalonnát felkockázzuk, a zsírját kisütjük (teszünk hozzá olajat, ha szükséges), megdinszteljük rajta a cikkekre sze...
Elkészítési idő: 110 perc Nehézség: Könnyű