2 csomag pudingpor ( 1 epres-1 vanilia )
-2 x 5 dl tej
-2 x izlés szerint 3-5 kanál cukor
-25 dkg gesztenye massza
-25 dkg margarin
-10 dkg mazsola ( el is maradhat )
-2 csomag ( 400 gr ) babapiskóta
-egy kis rumos tej piskóta áztatására
-tetejére tejszin hab
-diszitésre csoki reszelék
-Tortafomába öntjük az egyik elkészitett pudingot ( én jénaiba öntöttem )
-a tetejét rumos tejbe áztatott piskótával körberakjuk
-ezután a geszteny + margarin keverékét simitjuk
-erre jön a mazsola
-ezután ismét piskóta jön
-majd a másik elkészitett pudingot öntjük ...amikor majd kihül a puding jön rá a felvert tejszinhab
-tetejét lehet csokireszelékkel megszorni
-( egy egyéni tapasztalat és megjegyzés ...szerintem jobb piskótával kezdeni a lerakást ..piskota ,puding ,piskota-gesztenye,piskota ,puding..és tejszinhab ... mert kicsit problémás szépen kiszedni miután felszolgáni akarjuk )
Margarint liszttel összemorzsol bele cukor, tojás, citromhéj, sütőpor, vaníliás cukor, tejföl Lágy tésztát gyúr, kettéoszt Felét tepsibe - megszurkál Reszelt alma cukorral és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszekeverjük a hozzávalókat, tésztát gyúrunk belőle. Szép vékonyra nyújtjuk és kiszaggatjuk. Mérsékelt sütőben sütjük.
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. A kristálycukrot a tejszínnel és a tejjel lábosba öntjük. 2. A vaníliarudat hosszában felhasítjuk, belét kikaparjuk, majd mindkettőt a lábosba tesszük. 3. Alacsony, legf...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tojásokat habosra keverjük. A banánt alaposan összenyomjik villával és a tojáshoz keverjük.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű