2 csomag pudingpor ( 1 epres-1 vanilia )
-2 x 5 dl tej
-2 x izlés szerint 3-5 kanál cukor
-25 dkg gesztenye massza
-25 dkg margarin
-10 dkg mazsola ( el is maradhat )
-2 csomag ( 400 gr ) babapiskóta
-egy kis rumos tej piskóta áztatására
-tetejére tejszin hab
-diszitésre csoki reszelék
-Tortafomába öntjük az egyik elkészitett pudingot ( én jénaiba öntöttem )
-a tetejét rumos tejbe áztatott piskótával körberakjuk
-ezután a geszteny + margarin keverékét simitjuk
-erre jön a mazsola
-ezután ismét piskóta jön
-majd a másik elkészitett pudingot öntjük ...amikor majd kihül a puding jön rá a felvert tejszinhab
-tetejét lehet csokireszelékkel megszorni
-( egy egyéni tapasztalat és megjegyzés ...szerintem jobb piskótával kezdeni a lerakást ..piskota ,puding ,piskota-gesztenye,piskota ,puding..és tejszinhab ... mert kicsit problémás szépen kiszedni miután felszolgáni akarjuk )
A tojást habosra verem a cukorral, beleteszem a mascarponét, majd apránként hozzákeverem a lisztet, sütőport. 2 almát belekockázok a masszába, hozzáteszem a fahéjat és összekevere...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTörjük a kekszet apró darabokra. Öntsük a vizet egy lábosba, kicsit langyosítsuk meg. A porcukrot, a kakaót és a margarint adjuk hozzá. Melegítés közben keverjük el egyenletesre....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A lisztet elmorzsoljuk a zsírral a cukorral és egy késhegynyi szódabikarbónával. Utána egy egész tojást egy pohár tejföllel (ha nincs akkor tejjel) összedolgozzuk....
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Közepes