2 csomag pudingpor ( 1 epres-1 vanilia )
-2 x 5 dl tej
-2 x izlés szerint 3-5 kanál cukor
-25 dkg gesztenye massza
-25 dkg margarin
-10 dkg mazsola ( el is maradhat )
-2 csomag ( 400 gr ) babapiskóta
-egy kis rumos tej piskóta áztatására
-tetejére tejszin hab
-diszitésre csoki reszelék
-Tortafomába öntjük az egyik elkészitett pudingot ( én jénaiba öntöttem )
-a tetejét rumos tejbe áztatott piskótával körberakjuk
-ezután a geszteny + margarin keverékét simitjuk
-erre jön a mazsola
-ezután ismét piskóta jön
-majd a másik elkészitett pudingot öntjük ...amikor majd kihül a puding jön rá a felvert tejszinhab
-tetejét lehet csokireszelékkel megszorni
-( egy egyéni tapasztalat és megjegyzés ...szerintem jobb piskótával kezdeni a lerakást ..piskota ,puding ,piskota-gesztenye,piskota ,puding..és tejszinhab ... mert kicsit problémás szépen kiszedni miután felszolgáni akarjuk )
Kimérjük az alapanyagokat, majd a rámát a lisztel összemorzsoljuk. Hozzá adjuk a többi alapanyagokat. Majd, 30 percig a hűtőben pihentetjük. Utána lehet vele dolgozni. Linzer kar...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűKrémesre keverjük a cukrot a vajjal. Hozzáadjuk a tojást, a vanília aromát és a narancshéjat (vagy narancs aromát), és alaposan összekeverjük. Lassan adagoljuk hozzá a lisztet és...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA tojás kivételével, minden hozzávalót egy tálban összemorzsolunk. Fontos, hogy a margarin szoba hőmérsékletű legyen. A kezünk melegétől is fog még lágyulni. Hozzáadjuk a tojás...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összekeverjük, majd a margarinozott, lisztezett tepsibe öntjük (én csak sütőpapírral béleltem ki a tepsit). Megszórjuk a tetejét gyümölccsel. Ha nem elég lágy a té...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű