--36 db édes keksz
---2 csomag Aranka vanilia ízű krémpor ( főzés nélküli)
---0,5 liter tej
---kevés csoki tortabevonó ,vagy csoki dara
1/2 liter tejben felverjük keményedésig a 2 csomag Aranka vanília ízű krémport
-a kekszeket egy kicsit magasabb falu tálban sorakoztatjuk
-rá kanalazzuk a krémet keveset hagyunk hogy a süti tetejét is vékonyan bekenjük
-szépen elsimítjuk
-rá jön egy másik sor keksz
-tetejére rákenjük a megmaradt krémet
-a csokis tortabevonót felolvasztjuk és rácsorgatjuk a süti tetejére ( vagy csoki darával szórjuk meg )
Szükségünk van egy kézi citrom facsaróra , 1 üveg meggy v. cseresznye befőttre. 1. A kekszet a darált dióval ,porcukorral,kakaóval ( kevés tejjel) jól összegyúrjuk. Vizes kézzel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz alapverzióban keverj össze natúr vagy görög joghurtot egy kis tejjel, aztán tegyél bele kis eperdarabkákat vagy akár ribizlit. A „bonyolultabb” verzióban kekszdarabkákat is tesz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tésztához előírt anyagokat habosra kikeverjük. 2. Kizsírozott, lisztezett őzgerinc formában, közepes hőmérsékleten sütjük. 3. A kihűlt tésztát ízlés szerinti mázzal be...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA lisztet, a porcukrot, a fűszert és a szódabikarbónát egy nagy tálba összekeverjük. Ezután hozzáadjuk az enyhén megolvasztott margarint. A méz és a tojások szintúgy mehetnek a t...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű