--36 db édes keksz
---2 csomag Aranka vanilia ízű krémpor ( főzés nélküli)
---0,5 liter tej
---kevés csoki tortabevonó ,vagy csoki dara
1/2 liter tejben felverjük keményedésig a 2 csomag Aranka vanília ízű krémport
-a kekszeket egy kicsit magasabb falu tálban sorakoztatjuk
-rá kanalazzuk a krémet keveset hagyunk hogy a süti tetejét is vékonyan bekenjük
-szépen elsimítjuk
-rá jön egy másik sor keksz
-tetejére rákenjük a megmaradt krémet
-a csokis tortabevonót felolvasztjuk és rácsorgatjuk a süti tetejére ( vagy csoki darával szórjuk meg )
A puha vajat és a cukrot habosra keverem, hozzáadom a kakaót, tovább keverem. Hűtőbe teszem. Amíg hűl, a tejet, a tojássárgát és a cukor másik felét jól összekeverem, hozzáadom a l...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gyümölcsöket kimagozzuk és felezzük, hozzáadjuk a keményítőt, a nádcukrot és a vanília kikapart magjait majd jól összekeverjük. Ezt a gyümölcsös keveréket egy sütőtálba tesszük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz élesztőt a langyos tejben - amibe kevés cukrot is teszünk - felfuttatjuk. A lisztet 1 tk sóval, a felfuttatott élesztővel, az olajjal és a kefírrel jól összedolgozzuk , kb 5-6...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA krémhez a lisztet a tejjel és a cukorral simára keverjük, majd kis lángon sűrűre főzzük és kihűtjük. Hozzádolgozzuk a vajat, a citrom reszelt héját és kifacsart levét, majd robot...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű