-1-2 kigyóuborka
-1-2 közepes alma
1 nagy doboz Joghurt ( natur )
-só
( friss kapor aki szereti )
-1-2 gerezd fokhagyma
--az uborkát hámozzuk,kockára vágjuk
--almát hámozzuk ,kockára vágjuk
joghurtot elkeverjük sóval ,apritott friss kaporral,zúzott fokhagymával
az egészet ősszekeverjük
tálalásig ...hűtőben pihentetjük
Megfelezzük a csirkemellet, az egyik felét felcsíkozzuk. A másik felét szép vékony szeletekre vágjuk (nekem 4 szelet lett), majd kicsit kiklopfoljuk, sózzuk és borsozzuk az egészet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejfölt, majonézt, mustárt, borsot, és a sót keverjük ki. Sósnak kell lennie a mártásnak, mert a krumpli ebből még fel fog venni. Tehát nem baj, ha úgy érezzük kóstolásnál, minth...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hámozott uborkát, zöldpaprikát, hagymát, paradicsomot karikára vágjuk, és annyira sózzuk, hogy levet ne igen engedjen. Majd hozzáadjuk az olajjal egyneművé dolgozott juhtúrót.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: 15 perc, pihentetés: 3 óraRakj egy szűrőt egy nagyobb tál 3 óratetejére. Tedd bele a joghurtot, és csepegtesd le két-három óra alatt. Az uborkát mosd meg, meghámozni n...
Elkészítési idő: 15 perc, Nehézség: Könnyű