menu

Családireceptkönyv.hu

Káposztasaláta azonnali fogyasztásra


Írta:

Elk. idő: 30
Adag: 4-6 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


--1-2 kg szép friss fejes káposzta
--0,5 dl 10%-os ételecet,
-- 1 csapott evőkanál só
- 3 evőkanál cukor ( lehet cukorpótlóval is készíteni úgy is nagyon finom )
--3- 5 dl víz
-1 kanál friss kapor apróra vágva

Elkészítés:


--Torzsáját eltávolítjuk Vékonyan fölszeleteljük.
-Az ecetet a sóval meg a cukorral a vízben fölforraljuk. A szeletelt káposztát beleszórjuk és belenyomkodjuk, hogy a lé mindenhol jól átjárja. ,addig várunk amíg el kezd főni ,zubogni aztán elzárjuk alatta a tüzet -rászórjuk a felaprított kaprot
- Így hagyjuk kihűlni a lábasban
-. Majd üvegbe rakjuk ,levét ráöntjük ,lezárjuk és fogyasztásig hűtőben tároljuk
---
A..

Káposztasaláta azonnali fogyasztásra

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Uborkasaláta
Uborkasaláta

Az uborkát meghámozzuk, vékony karikákra gyaluljuk. A sót és a zúzott fokhagymát hozzáadjuk. 10 percig állni hagyjuk, majd alaposan kinyomkodjuk a levét (kézzel). Az ecettel elke...

Elkészítési idő: 1/2 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anita
Balzsamos epersaláta pisztáciával
Balzsamos epersaláta pisztáciával

Az epret forgasd össze egy pár csepp balzsamecettel: ez a lépés azért fontos, mert a balzsamecet kiemeli az eper ízét anélkül, hogy bármennyire is „ecetes” vagy savanykás lenne a v...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Warmer Specksalat
Warmer Specksalat

Die Kartoffel putzen und ungeschält gar kochen, abkühlen lassen und pellen (Pellkartoffeln). Die gekochten und geschälten Kartoffeln in beliebig dicke Scheibe schneiden. Den Speck...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sajtos-sonkás saláta, hidegen és melegen is fogyaszt
Sajtos-sonkás saláta, hidegen és melegen is fogyaszt

A sonkát felkockázzuk és kevés olajban megpirítjuk, hozzáadjuk a borsót és a kukoricát is, egy kevés vizet öntünk alá és fűszerezzük. Hagyjuk 4-5 percen át főni, majd szűrőkanállal...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk