Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Káposztasaláta azonnali fogyasztásra


Írta:

Elk. idő: 30
Adag: 4-6 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


--1-2 kg szép friss fejes káposzta
--0,5 dl 10%-os ételecet,
-- 1 csapott evőkanál só
- 3 evőkanál cukor ( lehet cukorpótlóval is készíteni úgy is nagyon finom )
--3- 5 dl víz
-1 kanál friss kapor apróra vágva

Elkészítés:


--Torzsáját eltávolítjuk Vékonyan fölszeleteljük.
-Az ecetet a sóval meg a cukorral a vízben fölforraljuk. A szeletelt káposztát beleszórjuk és belenyomkodjuk, hogy a lé mindenhol jól átjárja. ,addig várunk amíg el kezd főni ,zubogni aztán elzárjuk alatta a tüzet -rászórjuk a felaprított kaprot
- Így hagyjuk kihűlni a lábasban
-. Majd üvegbe rakjuk ,levét ráöntjük ,lezárjuk és fogyasztásig hűtőben tároljuk
---
A..

Káposztasaláta azonnali fogyasztásra

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: ani44
Sonkás tésztasaláta recept
Sonkás tésztasaláta recept

Kikeverjük a majonézt, mustárt, citromlét, porcukrot, majd hozzákeverjük a kefirt és a tejfölt, ízesítjük sóval, borssal, Erős Pistával. Ezután belekeverjük a kockára vágott sonká...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
Lila hagymás krumlisaláta
Lila hagymás krumlisaláta

A krumplit megtisztítjuk, majd felkockázzuk és megfőzzük sós vízben, végül leszűrjük és hűlni hagyjuk. A hagymát felkarikázzuk és félretesszük A tejfölt, a mustárt, a kristálycuk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Joghurtos- céklás almasaláta
Joghurtos- céklás almasaláta

Az almát, céklát, és a hagymát meghámozzuk, majd apróbb darabokra vágjuk. Az öntet hozzávalóit jól eldolgozzuk, s a végén ráöntjük az almás-céklára. Ha fél, 1 napot áll a hűtőbe...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Majonézes csirkekocsonya
Majonézes csirkekocsonya

♥ A leveshez a húst megmossuk, a zöldségfélét megtisztítjuk. Egy fazékba tesszük és felöntjük annyi vízzel, hogy bőven ellepje. Amikor felforrt, a habját leszedjük, majd megfűszere...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk