Remekül átveszi az izeket nem száraz ,nem csipős a hagyma .....próbáld ki
HOZZÁVALÓK
-1kg burgonya
-3 fej lilahagyma
-3 evőkanál 20%-os ecet
2 evőkanál cukor
-1 kiskanál só
-őrölt bors
-majonéz
: A krumplikat alaposan mosd meg, majd sós vízben, héjastul főzd meg őket. Ezután vedd ki a vízből, hagyd lecsepegni és kihűlni, majd hámozd meg a szemeket. A krumplit és a lilahagymát is szeleteld fel, sózd be és tedd félre.
-A vizet a cukorral, a sóval és ízlésed szerint borssal keverd össze. Öntsd rá ezt a zöldségekre, és keverd össze az egészet, de vigyázz, nehogy eltörd a krumpliszeleteket.
-A kész salátát tedd be a hűtőbe, és hagyd kb.12 órát ( estétől reggelig ) a hidegben, hogy az ízek alaposan összeérjenek.
-másnap leöntjük a levet majd a burgonyát összekeverjük a majonézzel amibe előzőleg elkeverünk 3-4 kanál tejfölt( ezzel szaporitjuk a majonézt )
-óvatosan összekeverjük ha még szükséges sózzuk ,borsozzuk
1. Először az öntetet készítjük el. Egy tálkában összekeverjük az olívaolajat, a citromlevet és a bazsalikomot. 2. Egy órára a hűtőbe tesszük, hogy jól összeérjenek az ízek. 3. A...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA paradicsomsalátához először készítsd el az öntetet. Ehhez keverd össze az ecetet, a cukrot, sót és borsot egy pohárban vagy kisebb edényben a vízzel. Én szárított petrezselymet i...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűElkészítés A joghurtot egy nagy tálba öntjük, hozzáadjuk a kaporlevelet és a zúzott fokhagymát. Ezeket jól összekeverjük és sóval ízesítjük. A zöldsé...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű