Remekül átveszi az izeket nem száraz ,nem csipős a hagyma .....próbáld ki
HOZZÁVALÓK
-1kg burgonya
-3 fej lilahagyma
-3 evőkanál 20%-os ecet
2 evőkanál cukor
-1 kiskanál só
-őrölt bors
-majonéz
: A krumplikat alaposan mosd meg, majd sós vízben, héjastul főzd meg őket. Ezután vedd ki a vízből, hagyd lecsepegni és kihűlni, majd hámozd meg a szemeket. A krumplit és a lilahagymát is szeleteld fel, sózd be és tedd félre.
-A vizet a cukorral, a sóval és ízlésed szerint borssal keverd össze. Öntsd rá ezt a zöldségekre, és keverd össze az egészet, de vigyázz, nehogy eltörd a krumpliszeleteket.
-A kész salátát tedd be a hűtőbe, és hagyd kb.12 órát ( estétől reggelig ) a hidegben, hogy az ízek alaposan összeérjenek.
-másnap leöntjük a levet majd a burgonyát összekeverjük a majonézzel amibe előzőleg elkeverünk 3-4 kanál tejfölt( ezzel szaporitjuk a majonézt )
-óvatosan összekeverjük ha még szükséges sózzuk ,borsozzuk
A káposztát legyaluljuk, hozzáadunk 1 evőkanál sót és 2-3 óra hosszat állni hagyjuk. Kicsavarjuk alaposan, és amennyi lé kijött, annyi vízhez teszünk 3 evőkanál cukrot, 3 kanál ece...
Elkészítési idő:A csicseriborsót a mosogató felett egy szűrőbe öntjük, hideg vízzel átmossuk, lecsurgatjuk. Egy nagy tálba áttöltjük. Leöntjük az olajjal, rácsavarjuk a citromot, sózzuk, borsozzu...
Elkészítési idő: 30 percburgonya 1000 g A krumplit héjában vízben puhára főzzük. A vizet leöntjük, és a krumplit hűlni hagyjuk. Megpucoljuk és karikákra vágjuk. 2. víz 200 ml • kristálycukor 1 TK • só...
Elkészítési idő: : 6