- 6-8 csirkecomb
-1 -2 sárgarépa
-1 fejtettbab konzerv
-10 dkg tarhonya ( csipetke )
-1 nagyobb vöröshagyma
--2 gerezd fokhagyma
- medvehagyma
--só
-őrölt bors
-pirospaprika
-zsír
Egy kevés zsíron megdinszteljük a finomra vágott vöröshagymát. ,karikára vágott sárgarépát Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, . Megszórjuk
pirospaprikával, és beletesszük a csirkecombokat
-A húst a zsiradékon egy kicsit átforgatjuk, sóval, őrölt borssal ízesítjük. Kevés vizet öntünk hozzá, és fedő alatt puhára pároljuk.+a tarhonyával ( csipetke ) együtt
k Amikor minden puhára főtt, adjuk hozzá a leszűrt babot + az apróra vágott medvehagymát , ... a gulyást készre forraljuk.
A húsokat átkenjük a fűszerekkel, majd két szelet baconnel betekerjük mindegyiket. A zöldségeket megtisztítjuk és csíkokra vágjuk, kivajazott tepsibe tesszük. Ráhelyezzük a göngyöl...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA húst szeletekre vágjuk és kiklopfoljuk, majd mindkét oldalát besózzuk. A tejfölt kikeverjük a tojásokkal, sóval, borssal, zúzott fokhagymával, majd a sajtot is belekeverjük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet felkockázzuk és minimális kókuszzsíron/olajon megpirítjuk. Felaprítjuk a gombát és azt is hozzáadjuk, majd felöntjük nagyon pici vízzel ízesítjük sóval, borssal, p...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mustárt kevés olajjal és a fűszerekkel kikeverjük. A csirkemellet kicsontozzuk, kettévágjuk és felszúrjuk. Beletöltjük a fűszeres mustárt és két napig érleljük, pici olajat téve...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű