- 6-8 csirkecomb
-1 -2 sárgarépa
-1 fejtettbab konzerv
-10 dkg tarhonya ( csipetke )
-1 nagyobb vöröshagyma
--2 gerezd fokhagyma
- medvehagyma
--só
-őrölt bors
-pirospaprika
-zsír
Egy kevés zsíron megdinszteljük a finomra vágott vöröshagymát. ,karikára vágott sárgarépát Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, . Megszórjuk
pirospaprikával, és beletesszük a csirkecombokat
-A húst a zsiradékon egy kicsit átforgatjuk, sóval, őrölt borssal ízesítjük. Kevés vizet öntünk hozzá, és fedő alatt puhára pároljuk.+a tarhonyával ( csipetke ) együtt
k Amikor minden puhára főtt, adjuk hozzá a leszűrt babot + az apróra vágott medvehagymát , ... a gulyást készre forraljuk.
A paradicsomokat megmossuk, mindkét oldalukon keresztet vágunk rájuk. Forró vízbe dobjuk őket, majd maximum 1 perc után ki is vesszük. Hideg víz alatt gyorsan lehúzzuk a héjukat. A...
Elkészítési idő: 35 percA csirkemell filét felcsíkoztam, fehérborssal fűszereztem és készre sütöttem. Közben a tejszínt összekevertem a reszelt füstölt sajttal és az apróra vágott pirított szalonnával. E...
Elkészítési idő:A húst felkockázzuk, sózzuk és borsozzuk és olívaolajon megsütjük. A cukkinit és a padlizsánt meghámozzuk és felkarikázzuk. A paprikát is megtisztítjuk és vékony karikákra vágjuk....
Elkészítési idő: 30 perc