- 6-8 csirkecomb
-1 -2 sárgarépa
-1 fejtettbab konzerv
-10 dkg tarhonya ( csipetke )
-1 nagyobb vöröshagyma
--2 gerezd fokhagyma
- medvehagyma
--só
-őrölt bors
-pirospaprika
-zsír
Egy kevés zsíron megdinszteljük a finomra vágott vöröshagymát. ,karikára vágott sárgarépát Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, . Megszórjuk
pirospaprikával, és beletesszük a csirkecombokat
-A húst a zsiradékon egy kicsit átforgatjuk, sóval, őrölt borssal ízesítjük. Kevés vizet öntünk hozzá, és fedő alatt puhára pároljuk.+a tarhonyával ( csipetke ) együtt
k Amikor minden puhára főtt, adjuk hozzá a leszűrt babot + az apróra vágott medvehagymát , ... a gulyást készre forraljuk.
A csirkemellfilét 9 részre vágjuk, majd besózzuk. Egy filére egy szelet gépsonkát teszünk, egy szelet trappista sajtot és feltekerjük. Lisztbe forgatjuk, majd felvert tojásba, végü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk és megszórjuk őrölt fehér borssal. A sajtot, paprikát és a paradicsomot szeletekre vágjuk. Mindegyik csirkemellre teszünk 2 cs...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkemellet kicsontozom, bőrével meg a tisztított gombával együtt kétszer átdarálom. 2. Hozzákeverem a finomra vágott petrezselyemzöldet, a szétzúzott fokhagymát, a sót,...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA lisztben elkeverem a pirospaprikát,köményt, borsot,majoránnát, szárnyas fűszerkeveréket. A csirkecombokat beforgatom a fűszeres lisztben. Egy tepsit olajjal kikenek. A tejfölb...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű