---2 nagyobb vagy 3 közepes kígyóuborka
-só
--1 nagy pohár natúr joghurt
--8-10 szál medvehagyma
-egy kisebb fej zöld saláta
Az uborkát megmossuk, ha szép a héja, rajta hagyjuk, ha nem, legyaluljuk, szeleteljük, besózzuk.,tálba helyezzük
-a salátát összevágjuk vagy tépjük ,a medvehagymát apróra vágjuk és az uborkához adjuk
-leöntjük a joghurttal jól ósszekeverjük
Fogyasztásig hűtőben tároljuk.
Tojásokat megfőzzük, a krumplit is héjában főzzük. Az uborkát, a sonkát/ csirkemellet, a főtt tojásokat és krumplikat felkockázzuk kb. borsó és kukorica méretűre. Én úgy szoktam,...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA padlizsánokat héjukban megpirítjuk, sütőben, vagy grillen. Hagyjuk egy kicsit hűlni és meghámozzuk, majd egy tálba tesszük. A hagymát apróra vágjuk és hozzákavarjuk, botmixerrel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztát apróra vágjuk, vagy nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A répát és a hagymát is felaprítjuk és hozzákeverjük. A majonézt, a tejfölt, az ecetet és a fűszereket összedolgozz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű