---2 nagyobb vagy 3 közepes kígyóuborka
-só
--1 nagy pohár natúr joghurt
--8-10 szál medvehagyma
-egy kisebb fej zöld saláta
Az uborkát megmossuk, ha szép a héja, rajta hagyjuk, ha nem, legyaluljuk, szeleteljük, besózzuk.,tálba helyezzük
-a salátát összevágjuk vagy tépjük ,a medvehagymát apróra vágjuk és az uborkához adjuk
-leöntjük a joghurttal jól ósszekeverjük
Fogyasztásig hűtőben tároljuk.
A tojásokat keményre főzzük, majd meghámozzuk és nagyobb darabokra vágjuk. Az uborkát meghámozzuk, vékony szeletekre vágjuk és lesózzuk, 10 percen át pihentetjük, majd kinyomkodju...
Elkészítési idő:Meghámozott, lereszelt uborkát lesózzuk, 15 perc után kinyomkodjuk. Összekeverjük a hozzávalókkal, ízlés szerint sózzuk. Tálalásig hűtjük.
Elkészítési idő: 30 percApróra vágjuk a fokhagymát. Keverjük össze a fele fekete áfonyát az olajjal, a balzsamecettel és néhány szem egész fekete borssal egy nagy salátás tálban. Főzzük a lóbabot míg m...
Elkészítési idő: 1 óra