---2 nagyobb vagy 3 közepes kígyóuborka
-só
--1 nagy pohár natúr joghurt
--8-10 szál medvehagyma
-egy kisebb fej zöld saláta
Az uborkát megmossuk, ha szép a héja, rajta hagyjuk, ha nem, legyaluljuk, szeleteljük, besózzuk.,tálba helyezzük
-a salátát összevágjuk vagy tépjük ,a medvehagymát apróra vágjuk és az uborkához adjuk
-leöntjük a joghurttal jól ósszekeverjük
Fogyasztásig hűtőben tároljuk.
A lencsét alaposan átválogatjuk (tele lehet kaviccsal sajnos..), megmossuk, majd egy edénybe tesszük. Hozzáadjuk a babérlevelet, a sót, annyi vizet, hogy duplán ellepje, majd közep...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztát és a többi hozzávalót nagyfokú reszelővel lereszeljük. Az egészet összekeverjük, sózzuk majd állni hagyjuk. A tejfölből, a mustárból és a majonézből keverjük ki az önt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűApróra vágjuk a zöldségeket, sajtot, összekeverjük. Állni hagyjuk.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű