-2 kisebb friss csülök( a kuktába férjen be )
-ketchup és mustár egyenlő mennyiségben,ehhez képest méz és citromlé fele mennyiségben,só,bors,őrölt kömény,kakukkfű,babérlevél
-2-3 cikk fokhagyma,
-1 vöröshagyma
-1-1,5 dl sör ,só,bors
a csülköt kuktában a fokhagymával,vöröshagymával,babérlevéllel és szemes borssal odakésztijük,sózzuk majd 50 perc alatt megfőzzük
-kivesszük,kihűtjük
-mustárból,ketchupból,mézből,fűszerekből és citromléből annyit keverünk össze,hogy alaposan bekenegetjük a csülköt és kevés még maradjon is
-magas falú edénybe tesszük ,kevés sört öntünk alá,sülni tesszük,időnként kivéve locsolgatjuk saját levével
-ropogós pirosra sütjük
A kolbász bőrét lehúzzuk, és 1-2 órára fagyasztóba tesszük. -A tarjába hosszú pengéjű késsel középen vágást ejtünk (akkorát, hogy gond nélkül bele tudjuk tölteni a kolbászt), és b...
Elkészítési idő: 2 ora Nehézség: KözepesA húst alaposan megtisztítjuk, ha van rajta nagyon zsíros rész, azt esetleg eltávolítjuk és felkockázzuk. A zöldségeket megtisztítjuk, a vöröshagymát, a paprikát kockára, a paradi...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA hússzeleteket kiklopfoljuk,sózzuk. Lisztbe,majd tejjel összekevert tojásba mártjuk,majd petrezselyemzölddel összekevert zsemlemorzsába forgatjuk. Olajban fedő alatt kisütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA húst mosd meg, és hagyd lecsöpögni. A sót dörzsöld bele jó alaposan. Az olajat keverd össze a zúzott fokhagymával, a borssal, a kakukkfűvel és a rozmaringgal. A hús minden oldalá...
Elkészítési idő: 2 óra 30perc Nehézség: Könnyű