-2 kisebb friss csülök( a kuktába férjen be )
-ketchup és mustár egyenlő mennyiségben,ehhez képest méz és citromlé fele mennyiségben,só,bors,őrölt kömény,kakukkfű,babérlevél
-2-3 cikk fokhagyma,
-1 vöröshagyma
-1-1,5 dl sör ,só,bors
a csülköt kuktában a fokhagymával,vöröshagymával,babérlevéllel és szemes borssal odakésztijük,sózzuk majd 50 perc alatt megfőzzük
-kivesszük,kihűtjük
-mustárból,ketchupból,mézből,fűszerekből és citromléből annyit keverünk össze,hogy alaposan bekenegetjük a csülköt és kevés még maradjon is
-magas falú edénybe tesszük ,kevés sört öntünk alá,sülni tesszük,időnként kivéve locsolgatjuk saját levével
-ropogós pirosra sütjük
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A tejfölt a tojással kikeverjük(tehetünk bele zúzott fokhagymát is). A húst lisztbe, tojásos tejfölbe, majd újra lisztbe fogatjuk....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA virslit sonkába göngyöljük, jénai tálba tesszük. Leöntjük fűszeres kefirrel (bors, fokhagyma, pici só) majd megszórjuk reszelt sajttal vagy simán rászeleteljük a sajtot. 200 fo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát, a paprikát és a csilit felvagdossuk és kevés olajban megdinszteljük, a felkockázott húst is beletesszük és egy kicsit megpirítjuk. Fűszerezzük és felöntjük a paradicsoml...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kolbászt sírpapírba jó alaposan becsomagolom és kb 750w-on fél perc alatt megsütöm Ha jó alaposan becsomagoltuk a kolbit, akkor egy csepp zsír sem lesz benne, így főtt tojássa...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű