-2 kisebb friss csülök( a kuktába férjen be )
-ketchup és mustár egyenlő mennyiségben,ehhez képest méz és citromlé fele mennyiségben,só,bors,őrölt kömény,kakukkfű,babérlevél
-2-3 cikk fokhagyma,
-1 vöröshagyma
-1-1,5 dl sör ,só,bors
a csülköt kuktában a fokhagymával,vöröshagymával,babérlevéllel és szemes borssal odakésztijük,sózzuk majd 50 perc alatt megfőzzük
-kivesszük,kihűtjük
-mustárból,ketchupból,mézből,fűszerekből és citromléből annyit keverünk össze,hogy alaposan bekenegetjük a csülköt és kevés még maradjon is
-magas falú edénybe tesszük ,kevés sört öntünk alá,sülni tesszük,időnként kivéve locsolgatjuk saját levével
-ropogós pirosra sütjük
A csülköt megmossuk, majd nagy lábas vízbe eresztjük. A hús mellé rakunk fokhagymát, fűszertartóban köményt, borókabogyót és borsot teszünk, ezt is az abálóléhez adjuk, valamint a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: Szokásos módon fasírt húst gyúrunk össze a hozzá valókból. Nejlonon, vagy folpackon elnyújtjuk a húst, rá reszeljük a főtt tojást, a sajtot és szorosan feltekerjük,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát megdinszteljük az olajon, rárakjuk a felkockázott húst. Fehéredésig pirítjuk, közben kevergetjük, majd megszórjuk pirospaprikával, sózzuk, borsozzuk. Felöntjük kevés vízz...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA sertéslábakat gondosan letisztítjuk, leperzseljük, és váltott vizben tisztára mossuk. Tisztítás után minden lábat hosszában kettévágunk (csak a bőrét), majd bő vízben feltesszük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű