menu

Családireceptkönyv.hu

Mogyorókrémes Krémes süti


Írta:

Elk. idő: 30
Adag: 6
Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


--A krémestől maradt leveles tészta lapot használtam fel
--- 1 főzés nélküli Aranka pudingpor mogyorós
---1 doboz habtejszín ( én az 500 g-ost használtam)
---- porcukor

Elkészítés:


-egy leveles tészta lapot elhelyezünk egy magasabb falú tálban, erre jön rásimítva a krém
KRÉM
-a tejszínhabot felverjük kézi mixerrel ,majd belekeverjük a pudingport majd együtt még keveset verjük
-rásimítjuk a leveles lapra
-tetejére a megmaradt réteslapot elmorzsoltam és így szórtam a krém tetejére
-aki szereti megszórhatja porcukorral de anélkül is ízletes
Hűtőben pihentetjük
-

Mogyorókrémes Krémes süti

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Tünde
Szedres chiffon pite
Szedres chiffon pite

Chef Cricket Az első chiffon tortát 1927-ben Harry Baker alkotta meg. 20 évig őrizte a receptjét. A schiffon krémek rendkívül könnyűek, habosak. Ez a recept egy fantasztikus sz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Pilóta szelet
Pilóta szelet

A lisztben elkeverjük a porcukrot, sütőport és egy csipet sót. Belemorzsoljuk a vajat, és a tojássárgákkal valamint a tejföllel, könnyen gyúrható tésztát készítünk. Lehet, hogy kev...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Zsuzsa
Piskótatekercs
Piskótatekercs

A peremes sütőlap alját zsírpapírral kibéleljük. Hideg eljárással piskótát készítünk. A piskótát 2-2,5 cm vastagon, egyenletesen szétkenjük a sütőbádogban. Középmeleg sütőben sütjü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Írta: Receptek
Édes burgonyás brownie, Szafi
Édes burgonyás brownie, Szafi

Összeturmixoltjuk a hozzávalókat és 180-200°C on kb. 15-20 perc készre sütjük (fogpiszkálóval ellenőrizgetjük, egy kicsit ragadnia kell, mert akkor brownie a brownie).

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk