-25 dkg liszt
-20 dkg cukor
-14 dkg Nutella
-1 csomag sütőpor
-4 db tojás
-1.5 dl olaj
-1.5 dl tej
-1 csomag vaníliás cukor
-1 csipet só
--A tojásokat óvatosan válaszd ketté, és a fehérjét egy csipet sóval verd kemény habbá.
-A sárgákat keverd habosra a cukorral, a vaníliás cukorral, majd részletekben öntsd hozzá az olajat és a tejet.
- A lisztet vegyítsd a sütőporral, forgasd a masszába, és dolgozd csomómentesre a tésztát.
- Vedd ketté, és a nagyobb, sima tésztát egyengesd vajjal kikent, liszttel megszórt tepsibe vagy kuglófformába.
-A másik részhez keverj Nutellát, és simítsd a vaníliás tészta tetejére. -Villával vagy fakanállal keverd össze a két réteget.
-Told előmelegített sütőbe, és 170 fokon süsd meg körülbelül 45 perc alatt.
- Mielőtt kiveszed a sütőből, teszteld
-. Ha nem lesz ragacsos a sütibe szúrt tű, biztosan elkészült.
Az összetevőket alaposan összeturmixoltam, egy kókuszolajjal kikent üveg edénybe öntöttem a masszát, egy óráig a hűtőben pihentettem, hogy megkeményedjen, majd éles késsel felszele...
Elkészítési idő:A rebarbaraszárat megtisztítjuk, feldaraboljuk 1 centis darabokra. Vajazott tepsibe szórjuk, cukorral, kukoricakeményítővel meghintjük, elősütjük. Rámorzsoljuk a gyorsan összegyú...
Elkészítési idő:A tészta alapanyagait a dió, csokoládé és alma kivételével egy tálba tesszük. Robotgéppel alaposan összedolgozzuk a tésztát. Amikor teljesen sima, kivajazott őzgerinc formába, vagy...
Elkészítési idő: 30 perc