160 g cukor
160 g vaj
160 g liszt/zabpehely
1 csomag rebarbara
kukoricakeményítő
A rebarbaraszárat megtisztítjuk, feldaraboljuk 1 centis darabokra. Vajazott tepsibe szórjuk, cukorral, kukoricakeményítővel meghintjük, elősütjük.
Rámorzsoljuk a gyorsan összegyúrt tésztát
Egy kb. 24x30 -es tepsit kibélelünk sütőpapírral, vékonyan lekenjük margarinnal és elosztjuk rajta az előzőleg megpergelt diót. A tojások fehérjét kemény habbá verjük a cukorral, m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTojás sárgát kikeverni a cukorral , bele a joghurt , méz. Lisztet össze a kakóporral, sütőporral , sóval bele a tojásos keverékbe. Tojás fehérjét felverni és ehhez hozzá. Tepsibe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszekeverünk minden hozzávalót, majd szilikon muffinsütő formába öntjük, és 180 fokon 30 perc alatt kisütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA 10 evőkanál vizet és a 10 dkg margarint felmelegítem, majd belefőzöm a 10 dkg réteslisztet. Hamar besűrűsödik, akkor jó, ha elválik az edény falától. Ekkor egy tálba teszem, egye...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Közepes