Családireceptkönyv.hu

Pikáns csirkeragú ( Tejszínes ,boros )


Írta:

Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


--1 kg csirkemell filé ( lehet filézett csirkecomb is én mos abból készítettem )
- 2 evőkanál liszt
- olaj
- 3 teáskanál mustár
- 2 evőkanál ketchup
-1 teáskanál morzsolt tárkony
- 2 dl félédes fehér bor
- 2 kávéskanál . cukor
-3-4 dl főzőtejszín
-só
bors
olaj

Elkészítés:


A húst felcsíkozzuk, , sóval, borssal ízesítjük.
- lisztbe forgatjuk olajon ,átsütjük, tálba szedjük
--a megmaradt zsiradékba szórjuk a cukrot kicsit pirítjuk, majd mindent hozzáadunk ( fűszereket +,bort )
-Kivéve a tejszint
-kicsit összeforraljuk majd ,hozzáadjuk a tejszint
-a hússal puhára főzzük
-ha szükséges még lehet izesíteni
A

Pikáns csirkeragú ( Tejszínes ,boros )

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Adrienn
Cukkinis csirkefasírt
Cukkinis csirkefasírt

A csirkét apróra vágjuk és a cukkinit lereszeljük, majd összekeverjük a fűszerekkel, a zabliszttel/zabpehellyel illetve a tojással. A hozzávalókat alaposan összedolgozzuk, majd sü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Csirkemell - Tepsis csirke burgonyával
Csirkemell - Tepsis csirke burgonyával

1. A megtisztított burgonyát felvagdossuk és olajjal kikent tepsibe tesszük. 2. A húsokat átkenjük sóval és borssal, rátesszük a burgonyára. 3. A paradicsomot a fokhagymáva...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Kriszta
Csirkés raguval töltött palacsinta, sajtszósszal
Csirkés raguval töltött palacsinta, sajtszósszal

A palacsinta minden alapanyagát egy tálba tesszük, robotgéppel összedolgozzuk és a megszokott módon kisütjük. A hagymát apróra vagdossuk és kevés olajon megdinszteljük, majd hozzáa...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Brigi
Panírozz okosan
Panírozz okosan

A csirkemellet felszeleteljük és fűszerezzük. A tojást kikeverjük a mustárral és a zabliszttel. A csirkedarabokat belemártotjuk a tojásos masszába, majd a zabpehelybe hempergetjük....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk