Családireceptkönyv.hu

Pikáns csirkeragú ( Tejszínes ,boros )


Írta:

Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


--1 kg csirkemell filé ( lehet filézett csirkecomb is én mos abból készítettem )
- 2 evőkanál liszt
- olaj
- 3 teáskanál mustár
- 2 evőkanál ketchup
-1 teáskanál morzsolt tárkony
- 2 dl félédes fehér bor
- 2 kávéskanál . cukor
-3-4 dl főzőtejszín
-só
bors
olaj

Elkészítés:


A húst felcsíkozzuk, , sóval, borssal ízesítjük.
- lisztbe forgatjuk olajon ,átsütjük, tálba szedjük
--a megmaradt zsiradékba szórjuk a cukrot kicsit pirítjuk, majd mindent hozzáadunk ( fűszereket +,bort )
-Kivéve a tejszint
-kicsit összeforraljuk majd ,hozzáadjuk a tejszint
-a hússal puhára főzzük
-ha szükséges még lehet izesíteni
A

Pikáns csirkeragú ( Tejszínes ,boros )

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Csirkés spárgás penne camembert-el
Csirkés spárgás penne camembert-el

Elkészítés: 1. A spárgát megpucoljuk, majd 5 cm-es darabokra aprítjuk. A csirkemellet felkockázzuk. A répát megpucoljuk, feldaraboljuk, forrásban lévő sós vízben 4-5 percig előfőz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar BACONOS ÚJHAGYMÁS RICOTTÁVAL TÖLTÖTT CSIRKEMELL
BACONOS ÚJHAGYMÁS RICOTTÁVAL TÖLTÖTT CSIRKEMELL

A csirkemelleket szétnyitjuk, fólia között óvatosan kiklopfoljuk, mindkét oldalát sózzuk egy kicsit és megszórjuk szárnyas fűszerkeverékkel. A bacont apró kockákra vágjuk, kipirít...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Szilvia
Csirkés doria
Csirkés doria

A barna rizst megmosom, megfőzöm, félreteszem. Közben egy serpenyőben az apró kockákra vágott csirkemellet sóval, borssal és egy kis házi készítésű, extra minőségű bazsalikom pest...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Sajtos brokkolis csirke
Sajtos brokkolis csirke

A csirkecombokat alaposan megmossuk, a bőrét leszedjük, kicsontozzuk, a húst csíkokra vágjuk. A brokkolit rózsáira szedjük, megmossuk és forrásban levő vízben roppanósra főzzük....

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk