--1 kg csirkemell filé ( lehet filézett csirkecomb is én mos abból készítettem )
- 2 evőkanál liszt
- olaj
- 3 teáskanál mustár
- 2 evőkanál ketchup
-1 teáskanál morzsolt tárkony
- 2 dl félédes fehér bor
- 2 kávéskanál . cukor
-3-4 dl főzőtejszín
-só
bors
olaj
A húst felcsíkozzuk, , sóval, borssal ízesítjük.
- lisztbe forgatjuk olajon ,átsütjük, tálba szedjük
--a megmaradt zsiradékba szórjuk a cukrot kicsit pirítjuk, majd mindent hozzáadunk ( fűszereket +,bort )
-Kivéve a tejszint
-kicsit összeforraljuk majd ,hozzáadjuk a tejszint
-a hússal puhára főzzük
-ha szükséges még lehet izesíteni
A
1. A húst besózom, bepanírozom (liszt, tojás, sajt). 2. A tepsi aljába öntök egy kis olajat, és beleteszem a bepanírozott húsokat. 3. A maradék tojást és sajtot, tejfölt, kis tej...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított, lecsepegtetett melleket vékonyra klopfoljuk és meghintjük sóval. Egy edényben olajat forrósítunk. Egy tálkába szórjuk a 3 evőkanál kukoricalisztet a forgatáshoz....
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA paprikákat kicsumázzuk. A gombát apró kockákra vágjuk, kevés olajon megdinszteljük a felvágott vöröshagymával s fokhagymával együtt. Kiszedjük, hozzáadjuk a darált csirkehúst, a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű