-4 szelet sertéstarja ( Attól függ hány személyre készítjük)
--2 gerezd fokhagyma
-2 nagy fej vöröshagyma
-só ízlés szerint
-bors ízlés szerint
-2 evőkanál finomliszt
-2 ek mustár
1 dl napraforgó olaj
burgonya köretnek
-A tarját sózzuk, borsozzuk, majd dörzsöljük be az összezúzott fokhagymával.
- A szeleteket vékonyan bekenjük mustárral, és lefedve félretesszük, hogy az egész egy kicsit összeérjen.
Addig megpucoljuk a krumplit, és egy tál vízben félretesszük. Megpucoljuk a hagymát, felvágjuk karikára, és olajon vagy zsírban szép halvány sárgára pirítjuk ( én csak 1/2 hagymát használtam ). Ha elkészült, kiszedjük, és félretesszük.
-Elővesszük a hússzeleteket, és mindkét oldalukat belisztezzük, majd a hagymából visszamaradt zsiradékon szépen kisütjük
-. Amikor elkezdjük sütni a hússzeleteket, azzal egy időben odarakhatjuk a nagyobb cikkekre vágott krumplit is sülni (egy másik edényben), így az, a pecsenyeszeletekkel egy időben fog elkészülni.
A sütés után mindent csurgassunk le alaposan, vagy konyhai papírtörlőre szedjük ki, hogy ne legyen túl zsíros az étel
- A .pecsenyét úgy tálaljuk, hogy egy tál aljára rakjuk a sült krumplit, a tetejére halmozzuk a hússzeleteket, majd beborítjuk az egészet a kisült hagymakarikákkal.
Karikára vágjuk a szűzérmét. Sózzuk, borsozzuk, kicsit belisztezzük. Felteszünk vizet forrni. Tésztát gyúrunk, tojásból, lisztből, vízből és kis sóból. Formázzuk, kinyújtjuk, és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA brassói aprópecsenye szerintem a világ egyik legjobb kajája, nehéz neki ellenállni. Mindenki másképp csinálja, én így szoktam: A krumplikat megmossuk és héjastól berakjuk a mi...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA húst fölszeleteljük, és vékonyra kiklopfoljuk. Vegetával fűszerezzük, vigyázva, hogy ne sózzuk el vele az ételt. A gombát tisztítjuk, majd tetszőlegesen fölvágjuk. Majd a hagymá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű