-készen vett piskótal lap
-2x 4 dl tejszin
2x1 csomag Aranka krémpor 1 vaniliás + 1 csokoládés ( fözés nélküli ) -de lehet akármilyen főzés nélküli pudingpor
-1 dl rumaroma
elkészitjük a krémet .
- 4 dl tejszint felverjük amikor már elég kemény bele keverjük az Aranka vaniliás krémport és addig verjük amig jó kemény krémet kapunk
-ugyan igy járunk el a csokoládes krémporral is + belekeverjük a rumaromát is
-megkenjük a lapokat tetszés szerint
-tetejét lehet krémmel megkenni és csoki reszelékkel disziteni vagy kakaó porral megszorni esetleg tejszinhabbal disziteni
Tészta: A lisztet elkeverjük a sütőporral és a cukorral és egy nagy tálba átszitáljuk őket.Ezután a vajat belereszeljük a lisztes keverékbe, majd hozzáadjuk a zsírt és összemorzs...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesKrém: 1 puncs puding, 1 vaníliás puding, külön – külön főzzük meg, puncsba rumot, vaníliába vaníliás cukrot keverünk bele, 20 dkg vaj, 20 dkg porcukrot kikeverünk, és a két pudingb...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA túrót a tejföllel, cukorral, citrom levével és még cukorral ízlés szerint kikeverjük. Hozzáadjuk a 4 tojást, elkeverjük. A sütőport egy kis lisztben elkeverjük, majd hozzáadjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA margarint a liszttel összedolgozzuk, hozzáadjuk a tojás sárgákat és a porcukrot. Kinyújtjuk és kikent tepsibe tesszük. Baracklekvárral megkenjük, a tetejére habos krémet simítun...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű