Családireceptkönyv.hu

Piskótalapok krémesen ...


Írta:

Elk. idő: 30
Adag: 6
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


-készen vett piskótal lap
-2x 4 dl tejszin
2x1 csomag Aranka krémpor 1 vaniliás + 1 csokoládés ( fözés nélküli ) -de lehet akármilyen főzés nélküli pudingpor
-1 dl rumaroma

Elkészítés:


elkészitjük a krémet .
- 4 dl tejszint felverjük amikor már elég kemény bele keverjük az Aranka vaniliás krémport és addig verjük amig jó kemény krémet kapunk
-ugyan igy járunk el a csokoládes krémporral is + belekeverjük a rumaromát is
-megkenjük a lapokat tetszés szerint
-tetejét lehet krémmel megkenni és csoki reszelékkel disziteni vagy kakaó porral megszorni esetleg tejszinhabbal disziteni

Piskótalapok  krémesen ...

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Erika
Hájas tészta
Hájas tészta

A hájat 10 dkg liszttel összegyúrjuk. A többi hozzávalóból lágy tésztát készítünk, amit jól kidolgozunk.20 perc pihentetés után újnyi vastagságúra nyújtjuk, és meg kenjük a liszte...

Elkészítési idő: 3 óra
Nehézség: Könnyű
share
Szilvalekváros papucs recept
Szilvalekváros papucs recept

A lekvár és a porcukor kivételével a többi alkatrészt összegyúrjuk, és egy éjszakára hűtőbe tesszük. A tésztát vékonyra nyújtjuk, kockázzuk, beleteszünk egy kanál szilvalekvárt, é...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Hájas
Hájas

A hájat lehártyázzuk, majd húsdarálón átdaráljuk. 25 deka lisztet a hájjal és az ecettel összedolgozunk, majd hűtőbe tesszük. A maradék 50 deka lisztet és a két tojássárgáját a s...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Sárgadinnye fagyi
Sárgadinnye fagyi

A sárgadinnyét kimagozom, megpucolom és kockára vágom. Az összes hozzávalót összeturmixolom és műanyag dobozba öntöm, majd fél órára a fagyasztóba teszem, hogy jól lehűljön. A hi...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk