-készen vett piskótal lap
-2x 4 dl tejszin
2x1 csomag Aranka krémpor 1 vaniliás + 1 csokoládés ( fözés nélküli ) -de lehet akármilyen főzés nélküli pudingpor
-1 dl rumaroma
elkészitjük a krémet .
- 4 dl tejszint felverjük amikor már elég kemény bele keverjük az Aranka vaniliás krémport és addig verjük amig jó kemény krémet kapunk
-ugyan igy járunk el a csokoládes krémporral is + belekeverjük a rumaromát is
-megkenjük a lapokat tetszés szerint
-tetejét lehet krémmel megkenni és csoki reszelékkel disziteni vagy kakaó porral megszorni esetleg tejszinhabbal disziteni
Melegítsd elő a sütőt 160 fokra. Vajazz és lisztezz ki egy süteményformát (gyümölcskenyér formát). A mézet egy kisebb lábasban tűz fölött, vagy egy tálkában mikróban langyosítsd m...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A lisztet összekeverjük a vaníliás cukorral és a sütőporral. 2. A tojássárgáját habosra keverjük a cukor felével. 3. A tojásfehérjét kemény habbá verjük a maradék cukorr...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA vajat és a cukrot habosra keverjük. Én kocka Rama-t kicsit megolvasztottam és azzal kevertem el, és bár a habosról nekem más az elképzelésem, bővel elég jól összekeverni. Adjuk h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vizet beleöntjük egy kis lábasba, hozzáadjuk a margarint, kakaót és összeforraljuk. A tűzről levéve hozzáadjuk a lisztet, szódabikarbónát és a cukrot, majd jól összekeverjük. Ut...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű