-készen vett piskótal lap
-2x 4 dl tejszin
2x1 csomag Aranka krémpor 1 vaniliás + 1 csokoládés ( fözés nélküli ) -de lehet akármilyen főzés nélküli pudingpor
-1 dl rumaroma
elkészitjük a krémet .
- 4 dl tejszint felverjük amikor már elég kemény bele keverjük az Aranka vaniliás krémport és addig verjük amig jó kemény krémet kapunk
-ugyan igy járunk el a csokoládes krémporral is + belekeverjük a rumaromát is
-megkenjük a lapokat tetszés szerint
-tetejét lehet krémmel megkenni és csoki reszelékkel disziteni vagy kakaó porral megszorni esetleg tejszinhabbal disziteni
A hájat 10 dkg liszttel összegyúrjuk. A többi hozzávalóból lágy tésztát készítünk, amit jól kidolgozunk.20 perc pihentetés után újnyi vastagságúra nyújtjuk, és meg kenjük a liszte...
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: KönnyűA lekvár és a porcukor kivételével a többi alkatrészt összegyúrjuk, és egy éjszakára hűtőbe tesszük. A tésztát vékonyra nyújtjuk, kockázzuk, beleteszünk egy kanál szilvalekvárt, é...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hájat lehártyázzuk, majd húsdarálón átdaráljuk. 25 deka lisztet a hájjal és az ecettel összedolgozunk, majd hűtőbe tesszük. A maradék 50 deka lisztet és a két tojássárgáját a s...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA sárgadinnyét kimagozom, megpucolom és kockára vágom. Az összes hozzávalót összeturmixolom és műanyag dobozba öntöm, majd fél órára a fagyasztóba teszem, hogy jól lehűljön. A hi...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű