-2 friss ( kb.1,2-1,3 kg) csülök
-só, tetszés szerint
-szemes bors,babérlevél
-5-6 cikk fokhagyma
-2 teáskanál pirospaprika
-a csülköt feöntjük vizzel
- kb 2 evőkanál sót, fűszerezzük és vajpuhára főzzük
-kicsontozzuk ,nagyobb darabokra vágjuk
-a zúzott fokhagymát elkeverjükk a pirospaprikával meg 1-2 merőkanálnyi csülöklével,beleforgatjuk a húsdarabokat,hogy jól bevonja a húst
-egy tiszta 2 literes műanyag palacknak levágjuka felső részét ,a húsdarabokat belenyomkodjuk úgy ,hogy az esetleges hézagokat kitöltse a fűszeres lé
-Hűtőszekrényben legalább 1 napig dermesztjük,majd ollóval óvatosan ,felvágjuk a palackot és kiboritjuk belőle a megdermedt csülöksajtot
-tetszés szerint szeleteljük és zöldségekkel kináljuk
A malackarajt besózzuk, beirdaljuk a bőrét, bekenjük a csipkebogyó-lekvárral (ebből 1-2 evőkanálnyit félreteszünk) és egy éjszakára a hűtőbe tesszük.(Ezalatt átjárja a só és szinte...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz alapanyagokat a lassú főzőbe elhelyezem, fűszerezem, és felöntöm annyi vízzel, hogy az edény tele legyen. Nyolc óra múlva amikor elkészült,a húst kiveszem, és kocsonyás tálakba...
Elkészítési idő: 8 óra Nehézség: KönnyűA karajt 1-1,5 centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben maradjon. Az olajból és a fűszerekből pácot készítünk, mindenütt jól bekenegetjük vele a húst, főleg a zsebecskéket,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű