-2 friss ( kb.1,2-1,3 kg) csülök
-só, tetszés szerint
-szemes bors,babérlevél
-5-6 cikk fokhagyma
-2 teáskanál pirospaprika
-a csülköt feöntjük vizzel
- kb 2 evőkanál sót, fűszerezzük és vajpuhára főzzük
-kicsontozzuk ,nagyobb darabokra vágjuk
-a zúzott fokhagymát elkeverjükk a pirospaprikával meg 1-2 merőkanálnyi csülöklével,beleforgatjuk a húsdarabokat,hogy jól bevonja a húst
-egy tiszta 2 literes műanyag palacknak levágjuka felső részét ,a húsdarabokat belenyomkodjuk úgy ,hogy az esetleges hézagokat kitöltse a fűszeres lé
-Hűtőszekrényben legalább 1 napig dermesztjük,majd ollóval óvatosan ,felvágjuk a palackot és kiboritjuk belőle a megdermedt csülöksajtot
-tetszés szerint szeleteljük és zöldségekkel kináljuk
Legelső lépésben készítsd elő a krumplit. Tisztítsd meg és vágd kockákra. Tedd fel a krumplit főni hideg, sós vízben. Ha felforrt, 10 percig főzd és szűrd le, még sütni is fogjuk....
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesAhogy én készítettem: A malaccombot bepácoltam, kókuszolaj (olíva olaj is lehet), zúzott fokhagyma, kevés reszelt vöröshagyma, bors, őrölt fűszerpaprika, őrölt kömény, őrölt bab...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. 2. A szeletekre 1-1 kupac juhtúrót és 3-3 vékony szelet kolbászt teszünk. 3. Hústűvel összefogjuk. 4. Tepsibe pici olajat tes...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A húst kb. 3 dkg-os kockákra vágjuk. 2. Az olajban elkeverünk kevés sót, ízlés szerint őrölt borsot és erős paprikát - megforgatjuk benne a húsdarabokat és hideg helyen fél...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű