-1 liter tej
-2 vaniliás pudingpor,
-2 epres pudingpor
-,cukor amennyit kér a pudig receptje ,,,
-tejszin hab
-- földieper szeleletelve
-1/2 liter tejben megfőzzük az epres pudingot,,
- aztán a másik 1/2 liter tejbe a vaniliásat
- .vizzel öblintett formába öntjük.előbb az egyiket erre szorjuk rá a szeletelt gyümölcsöt s erre jön a másik főtt puding
-félre tesszük hülni
..ha kihült kiboritjuk és diszitjük...
-.tejszinhabbal eperrel
.
30 dkg lisztből 15 dkg margarinnal, 10 dkg porcukorral, 2 tojássárgával, késhegynyi szódabikarbónával, csipetnyi sóval és 1 dl tejföllel tésztát gyúrunk. Kinyújtjuk, 180 fokos süt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy tepsit olvasztott vajjal jól kikenek. Egy réteslapot ráfektetek ismét megvajazom. 4 db tojás sárgáját, a cukrot, vaniliás cukrot, mazsolát, a citrom reszelt héját a túróval jó...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. Egy 38x25 cm-es tepsi alját a keksszel kibéleljük. 2. A darát elkeverjük a cukorral, hozzáöntjük a meggybefőtt levét (ha nincs 1 l, akkor 1 l-ig vízzel öntjük fel), sűrű kásá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit alaposan összegyúrni és 4 lapot sütni. Tészta, krém, tészta, sárgabarack lekvár, tészta, krém, tészta. A tetejére olvasztott csoki.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű