-4 tojás
-1 kg liszt
,só ízlés szerint
EBBŐL KÉSZÜL A GALUSKA (NOKEDLI)
-1 fej hagyma
-20 dkg bacon vagy császárszalonna
-15 dkg füstölt -főtt tarja
-150 g tejföl
-10 -15 dkg sajt
a-a hagymát összedaraboljuk és kevés zsíron megpiritjuk
-a császárszalonnát és a tarját kockára vágjuk megpiritjuk
-majd a kettőt összekeverjük
-elkészitjük a galuskát majd a tejföllel összekeverjük
-a tejfölös galuska felét
-tűzálló tálba rakjuk
-rárakjuk a megpiritott szalonna felét
-majd a galuska másik felét -ismét a szalonnát és a végén a tetejére sajtot reszelünk
-sütőben összemelegitjük
Az oldalast érdemes barbecue szószba bepácolni előző este, majd másnap sütőben süssük ki. A tócsnihoz aprítsuk fel a hagymát és a fokhagymát, majd keverjük össze a reszelt burgony...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA burgonyát lereszeljük és kinyomkodjuk a levét. A gombát leszűrjük és a paprikával együtt apróra vágjuk. Minden hozzávalót egy tálba teszünk és jól összegyúrjuk. Ha túl lágy a mas...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát megtisztítjuk és kevés olajon dinsztelni, kezdjük, majd hozzáadjuk a felszeletelt bacont és húst is, pár percig pirítjuk. Ezt követően fűszerezzük és felöntjük a paradics...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű