-4 tojás
-1 kg liszt
,só ízlés szerint
EBBŐL KÉSZÜL A GALUSKA (NOKEDLI)
-1 fej hagyma
-20 dkg bacon vagy császárszalonna
-15 dkg füstölt -főtt tarja
-150 g tejföl
-10 -15 dkg sajt
a-a hagymát összedaraboljuk és kevés zsíron megpiritjuk
-a császárszalonnát és a tarját kockára vágjuk megpiritjuk
-majd a kettőt összekeverjük
-elkészitjük a galuskát majd a tejföllel összekeverjük
-a tejfölös galuska felét
-tűzálló tálba rakjuk
-rárakjuk a megpiritott szalonna felét
-majd a galuska másik felét -ismét a szalonnát és a végén a tetejére sajtot reszelünk
-sütőben összemelegitjük
A darált húst összekeverjük a hozzávalókkal, alaposan eldolgozzuk. Golyókat formázunk belőle, 180 fokos sütőben mini muffin formákban kisütjük. A szilikonossal egyszerűbb, mert nem...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. 40-50 dkg felkockázott disznó combból csinálsz egy pörkölt alapot, de nem kell bele az elején a paradicsom, paprika. 2. A pörkölt befejeztével öntsünk rá egy kevés vizet, hog...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTEPSIBEN Tepsibe fél dl olaj, bele a panírozott húsok Tetejükre 5 dkg margarint / vajat morzsolni EM 190 fokos sütőben fedés nélkül 30 perc egyik oldal 20 perc másik oldal...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű