Családireceptkönyv.hu

Rakott galuska tejfölös tarjával


Írta:

Elk. idő: 40
Adag: 6
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


-4 tojás

-1 kg liszt

,só ízlés szerint

EBBŐL KÉSZÜL A GALUSKA (NOKEDLI)

-1 fej hagyma

-20 dkg bacon vagy császárszalonna

-15 dkg füstölt -főtt tarja

-150 g tejföl

-10 -15 dkg sajt

Elkészítés:


a-a hagymát összedaraboljuk és kevés zsíron megpiritjuk

-a császárszalonnát és a tarját kockára vágjuk megpiritjuk

-majd a kettőt összekeverjük

-elkészitjük a galuskát majd a tejföllel összekeverjük

-a tejfölös galuska felét

-tűzálló tálba rakjuk

-rárakjuk a megpiritott szalonna felét

-majd a galuska másik felét -ismét a szalonnát és a végén a tetejére sajtot reszelünk

-sütőben összemelegitjük

Rakott galuska tejfölös tarjával

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Szűz - Sertésszűz gombás palacsintabatyuval - OK
Szűz - Sertésszűz gombás palacsintabatyuval - OK

1. A palacsintatészta hozzávalóiból közepesen sűrű palacsintatésztát félretesszük pihenni. 2. A szüzet jó ujjnyi szeletekre vágjuk, gyengéden sózzuk. 3. Serpenyőben vajat h...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Bory mama
Fasírt muffin formában sütve, fürjtojással, reszelt
Fasírt muffin formában sütve, fürjtojással, reszelt

Elkészítem a fasírtot, kis golyókat formázok, a közepébe nyomok egy fürjtojást, belerakom a vékonyan kiolajozott muffin sütőbe és megsütöm 180 fokon, mikor megsült a tetejét megszó...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Hortobágyi aprópecsenye
Hortobágyi aprópecsenye

Az apróra vágott szalonnából pörcöt sütünk. Rádobjuk a szintén apróra vágott vöröshagymát, és megpirítjuk. A sertéshúst tokányra metéljük, majd a szalonnás, hagymás zsiradékban a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Nagy
Labancpecsenye recept
Labancpecsenye recept

A hússzeleteket kissé kiklopfoljuk, sózzuk és megszórjuk borssal, majd mindkét oldalán bekenjük mustárral. Hűtőbe tesszük egy órára. Közben feldaraboljuk a sajtot. Egy kisebb...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk