Családireceptkönyv.hu

Rakott galuska tejfölös tarjával


Írta:

Elk. idő: 40
Adag: 6
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


-4 tojás

-1 kg liszt

,só ízlés szerint

EBBŐL KÉSZÜL A GALUSKA (NOKEDLI)

-1 fej hagyma

-20 dkg bacon vagy császárszalonna

-15 dkg füstölt -főtt tarja

-150 g tejföl

-10 -15 dkg sajt

Elkészítés:


a-a hagymát összedaraboljuk és kevés zsíron megpiritjuk

-a császárszalonnát és a tarját kockára vágjuk megpiritjuk

-majd a kettőt összekeverjük

-elkészitjük a galuskát majd a tejföllel összekeverjük

-a tejfölös galuska felét

-tűzálló tálba rakjuk

-rárakjuk a megpiritott szalonna felét

-majd a galuska másik felét -ismét a szalonnát és a végén a tetejére sajtot reszelünk

-sütőben összemelegitjük

Rakott galuska tejfölös tarjával

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Krisztina
Duplán baconös karajszeletek zöld fűszeres mackósajt
Duplán baconös karajszeletek zöld fűszeres mackósajt

A snidlinget, bazsalikomot és a chilit apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. Az apróra vágott snidlinget, bazsalikomot, és chilit elkeverjük a mackósajttal. Ízesítj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Karaj - Sertéskaraj legyező formában sütve - OK
Karaj - Sertéskaraj legyező formában sütve - OK

1. A karajt vékony szeletekre bevágjuk csontig. 2. Bekenjük piros arannyal mindenhol, majd fűszerezzük borssal és fűszerkeverékkel. 3. Minden szelet közé betesszük a lapkasaj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Zsuzsa
A nagyi ínyenc fasírozottja
A nagyi ínyenc fasírozottja

Készíthetjük úgy is, hogy sertés- és marhahúst vegyesen használunk, 25-25 dkg-ot. Egy zsemle helyett használhatunk 2 zsemlét is, ebben az esetben 2 tojással állítjuk össze a vagdal...

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Könnyű
share
Máj - Makói sertésmáj - OK
Máj - Makói sertésmáj - OK

1. A májat felszeleteljük, meghintjük törött borssal, lisztbe mártjuk és kevés olajban mindkét oldalát megsütjük. 2. A vöröshagymát vékony karikára vágjuk, kevés lisztben megfo...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk