--- 4 -6 darab csirkemellfilé
-- só
-- bors
- 2 db tojás
- 1.5 dl tej
-1 ek mustár
-trappista sajt
-15 dkg liszt
étolaj a sütéshez
-A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
-- A tojást felverjük a tejjel és a mustárral.
A húsra egyik felébe teszünk egy szelet trappista sajtot, majd befedjük a hús másik felével ( meg lehet tűzni hústűvel )
-. Először a lisztbe, majd a tojásos masszába forgatjuk, majd újból a lisztbe. Nem túl forró olajban lassú tűznél fedő alatt kb. 4-4 perc alatt
i kisütjük
A konyhakész kacsát durva szemű sóval dörzsöld be kívül-belül. A belsejét pluszban majorannával is és tegyél bele egy nagy almát. Lehetőség szerint római tálban, pici vizet aláönt...
Elkészítési idő: 40 +3 óra sütés Nehézség: KözepesA csirke szárnyakat megtisztítjuk,a forgóknál elvágjuk,a szárnyvégeket levágjuk. A húst sózzuk, alaposan befűszerezzük és 20-30 percre a hűtőbe tesszük. A kukoricapelyhet apróra mo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet csíkokra vágjuk és enyhén sózzuk, fehérborssal ízesítjük. A batátákat meghámozzuk, kockára vágjuk és kevés mézzel meglocsoljuk. A mangalicazsírt egy lábosban megolva...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A pulykamell szeleteket besózzuk, lisztben megforgatjuk és hirtelen kisütjük. Kivajazott tepsibe fektetjük. Erre helyezzük rá a megpárolt vagy félig megfőzött brokkol...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű