--- 4 -6 darab csirkemellfilé
-- só
-- bors
- 2 db tojás
- 1.5 dl tej
-1 ek mustár
-trappista sajt
-15 dkg liszt
étolaj a sütéshez
-A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
-- A tojást felverjük a tejjel és a mustárral.
A húsra egyik felébe teszünk egy szelet trappista sajtot, majd befedjük a hús másik felével ( meg lehet tűzni hústűvel )
-. Először a lisztbe, majd a tojásos masszába forgatjuk, majd újból a lisztbe. Nem túl forró olajban lassú tűznél fedő alatt kb. 4-4 perc alatt
i kisütjük
A sütőt melegítsd be 180 fokra. Ha van légkeverésed, használd azt! Készítsd elő a csirkemellet. Vágd le ha van rajta zsírosabb rész, esetleg csont. Itt egyben sütjük a csirkemelle...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz olajon aranysárgára pirítom az apróra vágott hagymát, majd megszórom a paprikával. Beleforgatom a megtisztított, feldarabolt csirkehúst, sózom, majd lefedem. A levét időnként pó...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA csirkemellet kicsontozzuk, és feldaraboljuk. A lisztet a fűszerekkel, és a zúzott fokhagymával összekeverjük, és beleforgatjuk a húsokat. Egy kivajazott tepsibe fektetjük a csirk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombokat és a kettévágott mellfilét megmossuk, szárazra töröljük, sózzuk, borsozzuk. Kevés forró olajon átfogatjuk, közben az olajba egy hámozatlan fokhagymagerezdet dobunk...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Közepes