--- 4 -6 darab csirkemellfilé
-- só
-- bors
- 2 db tojás
- 1.5 dl tej
-1 ek mustár
-trappista sajt
-15 dkg liszt
étolaj a sütéshez
-A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
-- A tojást felverjük a tejjel és a mustárral.
A húsra egyik felébe teszünk egy szelet trappista sajtot, majd befedjük a hús másik felével ( meg lehet tűzni hústűvel )
-. Először a lisztbe, majd a tojásos masszába forgatjuk, majd újból a lisztbe. Nem túl forró olajban lassú tűznél fedő alatt kb. 4-4 perc alatt
i kisütjük
A csirkemellet csíkokra vágjuk, és a felolvasztott margarinon vagy olíva olajon fehéredésig sütjük, majd sóval, borssal ízesítjük. Eközben a tejfölt, vagy natúr joghurtot keverjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElsőként elkészítjük a pácot. Egy kis edényben összekeverjük a sót, borsot, chilit és citromlevet, majd 1-2 órára beleforgatjuk a megmosott csirkecombokat. Összekeverjük a szára...
Elkészítési idő: 2,5 Nehézség: Közepescsirkemellet megmossuk, ha nem szeretjük a bőrét, lefejtjük. A lágy vaj nagy részét elkeverjük a mustárral és a fűszersóval, és a csirkemelleket alaposan lekenjük ennek a keverékne...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes