--- 4 -6 darab csirkemellfilé
-- só
-- bors
- 2 db tojás
- 1.5 dl tej
-1 ek mustár
-trappista sajt
-15 dkg liszt
étolaj a sütéshez
-A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
-- A tojást felverjük a tejjel és a mustárral.
A húsra egyik felébe teszünk egy szelet trappista sajtot, majd befedjük a hús másik felével ( meg lehet tűzni hústűvel )
-. Először a lisztbe, majd a tojásos masszába forgatjuk, majd újból a lisztbe. Nem túl forró olajban lassú tűznél fedő alatt kb. 4-4 perc alatt
i kisütjük
A csirkemellet berakjuk egy tálba és ráöntjük a tejet, ebben pihentetjük kb 1/2-1 órát. Így nagyon kellemes puha lesz a húsa. Egy lábasban egy evőkanál forró olajon a rizst kicsit...
Elkészítési idő: 60-120 perc Nehézség: KönnyűA hagymát megtisztítjuk és kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a felkockázott húst és pár percig pirítjuk, majd felöntjük egy kevés vízzel, hogy ne égjen oda. A paradicsomot és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkeszárnyakat feldarabljuk, a szárnya hegyét eltesszük levesnek, most csak a húsosabb részekre van szükségünk. Elkészítjük a pácot: egy tálba összekeverjük a sűrített...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Könnyű