--- 4 -6 darab csirkemellfilé
-- só
-- bors
- 2 db tojás
- 1.5 dl tej
-1 ek mustár
-trappista sajt
-15 dkg liszt
étolaj a sütéshez
-A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
-- A tojást felverjük a tejjel és a mustárral.
A húsra egyik felébe teszünk egy szelet trappista sajtot, majd befedjük a hús másik felével ( meg lehet tűzni hústűvel )
-. Először a lisztbe, majd a tojásos masszába forgatjuk, majd újból a lisztbe. Nem túl forró olajban lassú tűznél fedő alatt kb. 4-4 perc alatt
i kisütjük
Egy mélyebb edényben elkészítjük a pácot: a tojásokat felverjük, hozzákeverjük a tejfölt, a zúzott fokhagymát és a fűszereket. A csirkemelleket felszeleteljük, a vastagabb részeke...
Elkészítési idő: másfél óra Nehézség: KözepesAz ananászt leszűrjük, késes aprítóval durvára daraboljuk. A csirkemellet nagyobb kockákra vágjuk, sózzuk, borsozzuk. Az őzgerincformát kibéleljük a szalonnával úgy, hogy mindkét...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA csirkemellet apró csíkokra vágjuk. Összekeverjük a mustárt, mézet és a fűszereket, majd ráöntjük a csirkemellre és betesszük 30 percre a hűtőbe. Egy serpenyőbe pici olajat mel...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA csirkemellet sózzuk,borsozzuk.A joghurtot elkeverjük a fokhagymával és egy jól záródó dobozba lerétegezzük a csirkemellel.Rápattintjuk a dobozra a tetőt és egy éjszakára beküldjü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű