Családireceptkönyv.hu

Sajtos bundában sült csirkecomb


Írta:

Elk. idő: 30
Adag: 4-6 fő
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


- 6 -8 db felső csirkecomb ( csont nélkül )A mennyiség attól függ hány személynek készítjük
- 6 csapott evőkanál liszt
- 4 tojás, felverve
-15 dkg reszelt sajt
- 1 dl tej
- 3 gerezd reszelt fokhagyma só ,bors ,ételízesítő
-zsiradék a sütéshez

Elkészítés:


A csirkecombokat lehet csíkokra is ,vágni kinek hogy tetszik)
A lisztből, tojásból, tejből sűrű palacsintatésztát kavarunk.
Az összepréselt fokhagymát, borsot, ételízesítőt, vagy sót és a reszelt sajtot a palacsintatésztába keverjük.
A csirkecombokat bele mártjuk a masszába, és villával egyenként forró olajban rakjuk és kisütjük.
-Lehetőleg ne érjenek egymáshoz, mert könnyen összeragad, de az sem baj, .
-A panír megnő a húson, ezért elég kiadós.
Egy egész tál tele lesz vele. Bármilyen köret illik hozzá.

Sajtos bundában sült csirkecomb

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Cordon Bleu
Cordon Bleu

1. A húst alaposan megmossuk, lecsöpögtetjük, félbe vágjuk, majd hosszában bevágjuk, és szétnyitjuk. 2. Két folpack között kiklopfoljuk a húst. 3. Vékonyan sózzuk, borsozzuk. 4....

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Martinsgans mit Orangensoße und Herzogin-Kartoffeln
Martinsgans mit Orangensoße und Herzogin-Kartoffeln

2 Orangen gründlich waschen und die Schale fein abreiben. Thymian waschen, trocken tupfen und die Hälfte der Blättchen abzupfen. Orangenschale, Thymianblättchen und etwas Salz und...

Elkészítési idő: 5
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Imre
Csirkepörkölt
Csirkepörkölt

A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, feldaraboljuk alsó-felső részre, majd besózzuk. A hagymákat tisztítás után finomra vágjuk, majd felhevített zsírban megdinszteljük. Miko...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Tejszínes mustárszószos csirkemell
Tejszínes mustárszószos csirkemell

A húst átkenjük sóval és borssal, majd 2 evőkanálnyi mustárral és 1-2 órán át hűtőben pihentetjük. A vajat felmelegítjük, majd az apróra vágott hagymát és gombát megdinszteljük b...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk