- 6 -8 db felső csirkecomb ( csont nélkül )A mennyiség attól függ hány személynek készítjük
- 6 csapott evőkanál liszt
- 4 tojás, felverve
-15 dkg reszelt sajt
- 1 dl tej
- 3 gerezd reszelt fokhagyma só ,bors ,ételízesítő
-zsiradék a sütéshez
A csirkecombokat lehet csíkokra is ,vágni kinek hogy tetszik)
A lisztből, tojásból, tejből sűrű palacsintatésztát kavarunk.
Az összepréselt fokhagymát, borsot, ételízesítőt, vagy sót és a reszelt sajtot a palacsintatésztába keverjük.
A csirkecombokat bele mártjuk a masszába, és villával egyenként forró olajban rakjuk és kisütjük.
-Lehetőleg ne érjenek egymáshoz, mert könnyen összeragad, de az sem baj, .
-A panír megnő a húson, ezért elég kiadós.
Egy egész tál tele lesz vele. Bármilyen köret illik hozzá.
1. A húst alaposan megmossuk, lecsöpögtetjük, félbe vágjuk, majd hosszában bevágjuk, és szétnyitjuk. 2. Két folpack között kiklopfoljuk a húst. 3. Vékonyan sózzuk, borsozzuk. 4....
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű2 Orangen gründlich waschen und die Schale fein abreiben. Thymian waschen, trocken tupfen und die Hälfte der Blättchen abzupfen. Orangenschale, Thymianblättchen und etwas Salz und...
Elkészítési idő: 5 Nehézség: KözepesA csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, feldaraboljuk alsó-felső részre, majd besózzuk. A hagymákat tisztítás után finomra vágjuk, majd felhevített zsírban megdinszteljük. Miko...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA húst átkenjük sóval és borssal, majd 2 evőkanálnyi mustárral és 1-2 órán át hűtőben pihentetjük. A vajat felmelegítjük, majd az apróra vágott hagymát és gombát megdinszteljük b...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű