A tésztához:
--35 dkg liszt
--3 db tojás
--10 dkg cukor
--2 dl étolaj
--30 dkg natúr joghurt (2 kis doboz)
--1 csomag sütőpor
--18-20 db sárgabarack kettévágva
(A massza tetejére ..1 vaniliás pudingpor +2 evőkanál cukor + 4dl tejből készült puding )
--7 ek cukor a szóráshoz
porcukor a tetejére
A liszthez hozzákeverjük a sütőport, majd beletesszük a tojásokat, a cukrot, az olajat és a joghurtot. Az egészet alaposan összekeverjük.
A tésztamasszát egy 20 x 36 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk egyenletesen, majd a megmosott, kimagozott és feldarabolt sárgabarackokat a nyers tésztára rakosgatjuk. de előtte --1 tasak pudingport( lehet csokis,vaniliás vagy amilyet a család szeret ) megfőzöl
- 2 evőkanál cukorral,
- 4 deci tejben, ezt teás kanállal foltokban belecsepegteted a massza tetejére erre jönnek a félbevágott barackok
--A gyümölcsök tetejét cukorral megszórjuk.gazdagon
--180 fokra előmelegített sütőben 180 30-35 percig sütjük.
-- Hagyjuk kihűlni, majd tálalás előtt egyforma szeletekre vágjuk és porcukorral megszórva kínáljuk.
Először a krémet készítem el, mert annak hűlni kell. A lisztet simára keverem a tejjel, hozzáadom a kókuszreszelék felét és folytonos keveréssel sűrűre főzöm. Ha kihűlt, ízesítem a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krémet összekeverjük a cukorral, majd a tejjel és felverjük a csomagoláson lévő leírás szerint. Ezt követően belekeverjük a tejszínhabot. Egy süteményformába rakunk egy réteg kek...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA krémhez a mogyorót egy tepsibe szórjuk és 180 fokos sütőben, időnként átkeverve megpirítjuk. 120 g cukrot karamellizálunk és ráöntjük a mogyoróra. Hagyjuk kihűlni, majd kisebb da...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA szalalkálit 1 dl tejben feloldjuk. A lisztben elmorzsoljuk a margarint, majd az összes hozzávalóból nem túl kemény tésztát gyúrunk. 4 részre osztjuk, nagy gáztepsi méretűre, el...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű