A tésztához:
--35 dkg liszt
--3 db tojás
--10 dkg cukor
--2 dl étolaj
--30 dkg natúr joghurt (2 kis doboz)
--1 csomag sütőpor
--18-20 db sárgabarack kettévágva
(A massza tetejére ..1 vaniliás pudingpor +2 evőkanál cukor + 4dl tejből készült puding )
--7 ek cukor a szóráshoz
porcukor a tetejére
A liszthez hozzákeverjük a sütőport, majd beletesszük a tojásokat, a cukrot, az olajat és a joghurtot. Az egészet alaposan összekeverjük.
A tésztamasszát egy 20 x 36 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk egyenletesen, majd a megmosott, kimagozott és feldarabolt sárgabarackokat a nyers tésztára rakosgatjuk. de előtte --1 tasak pudingport( lehet csokis,vaniliás vagy amilyet a család szeret ) megfőzöl
- 2 evőkanál cukorral,
- 4 deci tejben, ezt teás kanállal foltokban belecsepegteted a massza tetejére erre jönnek a félbevágott barackok
--A gyümölcsök tetejét cukorral megszórjuk.gazdagon
--180 fokra előmelegített sütőben 180 30-35 percig sütjük.
-- Hagyjuk kihűlni, majd tálalás előtt egyforma szeletekre vágjuk és porcukorral megszórva kínáljuk.
Kevés tejjel turmixold le (vagy shakerben rázd össze) a pudingport és a proteinport. Tedd fel alacsony lángon főni. Add hozzá a maradék tejet és főzd állandó kevergetés mellett, a...
Elkészítési idő: 10 Nehézség: Könnyűvaníliakrémhez elkeverjük a tejben a pudingport, a cukrot, a vaníliát és a tojássárgáját, majd kis lángon sűrűre főzzük. Beleforgatjuk a vízben feloldott zselatint, és a krémet hű...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet meglangyosítjuk, majd az élesztőt bele-morzsoljuk. Fél evőkanálnyi cukrot szórunk bele, és letakarva, meleg helyen kb. 15 perc alatt fölfuttatjuk. A lisztet egy nagy tálba...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű