-- 1 kg sertéshús (a nyak jó) - ;
--fűszerek - bármilyen őrölt paprika, őrölt bors , - barbecue fűszerkeverék
--fából készült nyársra is szükség lesz.
---a sertéshúst vágja közepes méretű, egyenlő méretű darabokra, körülbelül 4–4 centi
-Helyezzük a húst egy tálba, meghintjük fűszerkeverékkel és keverjük össze --hagyjuk 1-2 órán keresztül hűtőszekrényben pihenni majd ,
-óvatosan fa nyársra helyezzük . a húsdarabokat a lehető legszorosabban kell egymáshoz húzni - hogy egyenletesen süljenek
-Helyezze a sertés nyársat főzőfóliával borított sütőlapra vagy egy speciális serpenyőbe . Melegítsük fel a sütőt 220 fokra, és helyezzük oda a nyársat.
Miután a hús egyenletesen rózsás lett, itt az ideje, hogy vegyük ki a sütőből és tálalja.
A húst vékony csíkokra vágom. Forró olajon elkezdem pirítani, ha kifehéredett, megszóróm 1 ek. liszttel. Sózom, borsozom. Tovább pirítom még 5 percig. Megszórom ételízesítővel, kev...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. A gyorsrizst puhára főzöm, majd a vöröshagymát kicsi olajon megdinsztelem, belerakom a káposztát, borssal megszórom és kevés vizet aláöntve majdnem puhára párolom. 2. Egy jé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűOlajon a hagymát üvegesre pároljuk, majd beletesszük az apró kockákra vágott húst. Lassú tűzön elkezdjük főzni addig, míg a hús kifehéredik. Ezután rászórjuk a borsokat , ételíze...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA pacalt többszöri átmosás, és egyszeri forrázás után csíkokra vágom. Egy 8-10 literes edényben a zsíron a szalonnát kisütöm, majd a hagymát, és a fokhagymát megfonnyasztom, megh...
Elkészítési idő: 5 óra Nehézség: Közepes