Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Sertés nyárs egyszerűen


Írta:

Elk. idő: 80
Adag: 6
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


-- 1 kg sertéshús (a nyak jó) - ;
--fűszerek - bármilyen őrölt paprika, őrölt bors , - barbecue fűszerkeverék
--fából készült nyársra is szükség lesz.

Elkészítés:


---a sertéshúst vágja közepes méretű, egyenlő méretű darabokra, körülbelül 4–4 centi
-Helyezzük a húst egy tálba, meghintjük fűszerkeverékkel és keverjük össze --hagyjuk 1-2 órán keresztül hűtőszekrényben pihenni majd ,
-óvatosan fa nyársra helyezzük . a húsdarabokat a lehető legszorosabban kell egymáshoz húzni - hogy egyenletesen süljenek
-Helyezze a sertés nyársat főzőfóliával borított sütőlapra vagy egy speciális serpenyőbe . Melegítsük fel a sütőt 220 fokra, és helyezzük oda a nyársat.
Miután a hús egyenletesen rózsás lett, itt az ideje, hogy vegyük ki a sütőből és tálalja.

Sertés nyárs egyszerűen

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Sztroganoff ragú bazsalikomos hosszúmetélttel
Sztroganoff ragú bazsalikomos hosszúmetélttel

A húst vékony csíkokra vágom. Forró olajon elkezdem pirítani, ha kifehéredett, megszóróm 1 ek. liszttel. Sózom, borsozom. Tovább pirítom még 5 percig. Megszórom ételízesítővel, kev...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Comb - Rakott savanyú káposzta - OK
Comb - Rakott savanyú káposzta - OK

1. A gyorsrizst puhára főzöm, majd a vöröshagymát kicsi olajon megdinsztelem, belerakom a káposztát, borssal megszórom és kevés vizet aláöntve majdnem puhára párolom. 2. Egy jé...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tejfölös-borsos tokány
Tejfölös-borsos tokány

Olajon a hagymát üvegesre pároljuk, majd beletesszük az apró kockákra vágott húst. Lassú tűzön elkezdjük főzni addig, míg a hús kifehéredik. Ezután rászórjuk a borsokat , ételíze...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: László
Körmös pacal
Körmös pacal

A pacalt többszöri átmosás, és egyszeri forrázás után csíkokra vágom. Egy 8-10 literes edényben a zsíron a szalonnát kisütöm, majd a hagymát, és a fokhagymát megfonnyasztom, megh...

Elkészítési idő: 5 óra
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk