Családireceptkönyv.hu

Sertés nyárs egyszerűen


Írta:

Elk. idő: 80
Adag: 6
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


-- 1 kg sertéshús (a nyak jó) - ;
--fűszerek - bármilyen őrölt paprika, őrölt bors , - barbecue fűszerkeverék
--fából készült nyársra is szükség lesz.

Elkészítés:


---a sertéshúst vágja közepes méretű, egyenlő méretű darabokra, körülbelül 4–4 centi
-Helyezzük a húst egy tálba, meghintjük fűszerkeverékkel és keverjük össze --hagyjuk 1-2 órán keresztül hűtőszekrényben pihenni majd ,
-óvatosan fa nyársra helyezzük . a húsdarabokat a lehető legszorosabban kell egymáshoz húzni - hogy egyenletesen süljenek
-Helyezze a sertés nyársat főzőfóliával borított sütőlapra vagy egy speciális serpenyőbe . Melegítsük fel a sütőt 220 fokra, és helyezzük oda a nyársat.
Miután a hús egyenletesen rózsás lett, itt az ideje, hogy vegyük ki a sütőből és tálalja.

Sertés nyárs egyszerűen

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Zsuzsa
Fűszeres perzsa húsgombóc paradicsomszósszal
Fűszeres perzsa húsgombóc paradicsomszósszal

A húsnyárs hozzávalóit alaposan dolgozd össze – aprítógépbe téve pár fordulat után kész is – és vizes kézzel formázz belőle csinos nudlikat, majd húzd nyársra.  Grillsütőre hely...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Hajni
Sajtos-tejfölös hús
Sajtos-tejfölös hús

A karajt besózzuk, kiklopfoljuk, aztán megforgatjuk paprikás lisztben. Közben egy tepsit vajjal kikenünk, és beletesszük a karajszeleteket egymás mellé. Majd mindegyik szeletre tes...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Imre
Töltött káposzta 1.
Töltött káposzta 1.

Először bekeverjük a tölteléket: egy tálban összekeverjük a darált húst, a tojást, a római köményt, kevés fűszerpaprikát, sót és a rizst. Alaposan elkeverjük. A káposztalevelek vas...

Elkészítési idő: 3-4óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar Bőrös malacpecsenye
Bőrös malacpecsenye

A sütőt előmelegítjük 250 fokra. A malac bőrét cikk-cakkban bevagdossuk. Az olajba belekeverjük a fűszereket, és alaposan megkenjük vele a husit. A húst egy tepsibe helyezzük, é...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk