-- 1 kg sertéshús (a nyak jó) - ;
--fűszerek - bármilyen őrölt paprika, őrölt bors , - barbecue fűszerkeverék
--fából készült nyársra is szükség lesz.
---a sertéshúst vágja közepes méretű, egyenlő méretű darabokra, körülbelül 4–4 centi
-Helyezzük a húst egy tálba, meghintjük fűszerkeverékkel és keverjük össze --hagyjuk 1-2 órán keresztül hűtőszekrényben pihenni majd ,
-óvatosan fa nyársra helyezzük . a húsdarabokat a lehető legszorosabban kell egymáshoz húzni - hogy egyenletesen süljenek
-Helyezze a sertés nyársat főzőfóliával borított sütőlapra vagy egy speciális serpenyőbe . Melegítsük fel a sütőt 220 fokra, és helyezzük oda a nyársat.
Miután a hús egyenletesen rózsás lett, itt az ideje, hogy vegyük ki a sütőből és tálalja.
A bacon szeleteket fektessük a bambuszlapra, majd kenjünk rájuk előre, ízlés szerint fűszerezett darált húst, ezután vágjunk mindegyikre egy-egy szelet sajtot. Ez utóbbi legjobb, h...
Elkészítési idő: 30 perc